"Kowalski": Ένα μπαρ-έργο τέχνης

Η ταινία "Μαδαγασκάρη" και ο πιο δημοφιλής animated πιγκουίνος της δάνεισαν το όνομα αλλά και στοιχεία του χαρακτήρα του στο all day bar της οδού Ακαδημίας, που εντυπωσιάζει με το μπρίο και την έντονη προσωπικότητά του.

Kowalski

Σκαλιστές καρέκλες, δερμάτινοι καναπέδες και ένα επιβλητικό σκηνικό με εντυπωσιακή διακόσμηση συνθέτουν ένα χώρο-κόσμημα στο κέντρο της Αθήνας και ντύνουν τις μέρες και τα βράδια μας με ένδυμα άλλης εποχής. Η ταινία "Μαδαγασκάρη" και ο πιο δημοφιλής animated πιγκουίνος της δάνεισαν το όνομα αλλά και στοιχεία του χαρακτήρα του στο all day bar της οδού Ακαδημίας, που εντυπωσιάζει με το μπρίο και την έντονη προσωπικότητά του. Ανήκει στους χώρους που δεν περνούν απαρατήρητοι, από τον Ιανουάριο του 2020, όταν και "καρφιτσώθηκε" στον αθηναϊκό χάρτη, χάρη στην πολύ προσεγμένη δουλειά του Άλεξ Πετράκη και της καλλιτεχνικής ομάδας KlartDesign, που έντυσαν αρτίστικα τη σάλα του και δημιούργησαν ένα μπαρ-έργο τέχνης.

Kowalski

Τα χαρμάνια του καφέ μοσχοβολούν από το πρωί, ενώ λίγο αργότερα στο παιχνίδι μπαίνουν το brunch και το φαγητό, που ξεχωρίζουν για το comfort προφίλ τους και την έμφαση στη λεπτομέρεια. Με τη δύση του ήλιου, η επιβλητική μπάρα έρχεται στο προσκήνιο ξετυλίγοντας κάθε δημιουργική πτυχή της σε signature cocktails με ρούμι, ουίσκι και πολλά άλλα, ενώ η κάρτα με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών δηλώνει ηχηρό "παρών". Την εμπειρία ολοκληρώνουν ωραίες μουσικές και happenings που πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

Kowalski

Περισσότερες πληροφορίες

Kowalski Bar

Ακαδημίας 18, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα