"Μελτέμι": Μια ξέγνοιαστη γευστική απόδραση δίπλα στη θάλασσα

Το καλοκαιρινό "Μελτέμι" έρχεται να μας παρασύρει στα κύματα του κορινθιακού κόλπου. Αυτό που άλλωστε επιθυμούμε το καλοκαίρι είναι αποδράσεις σε γαλήνια σκηνικά με θέα τη θάλασσα απολαμβάνοντας πεντανόστιμο φαγητό.

Μελτέμι

Το καλοκαιρινό "Μελτέμι" έρχεται να μας παρασύρει στα κύματα του κορινθιακού κόλπου. Αυτό που άλλωστε επιθυμούμε το καλοκαίρι είναι αποδράσεις σε γαλήνια σκηνικά με θέα τη θάλασσα απολαμβάνοντας πεντανόστιμο φαγητό. Το εστιατόριο "Μελτέμι", που λειτουργεί από το 1996, συνδυάζει όλα τα παραπάνω στοιχεία, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία θαλασσινών και κρεατικών γευστικών επιλογών. Από τα ορεκτικά ξεχωρίσαμε τους αέρινους λουκουμάδες τυριών και την τηγανητή φέτα σε χωριάτικο φύλλο με γλυκό ντοματάκι, που μας ταξιδεύει κατευθείαν σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί, καθώς και τη φάβα τους, παντρεμένη με Κρόκο Κοζάνης και καραμελώμενα κρεμμύδια. Αν πάλι η όρεξή σας τραβάει θάλασσα, το καρπάτσιο τσιπούρας με βινεγκρέτ εσπεριδοειδών είναι μεταξύ των καλύτερων επιλογών που μπορείτε να κάνετε, όπως επίσης και η ψητή σουπιά με κρέμα μαύρου ταραμά.

Μελτέμι

Όσον αφορά τα κυρίως πιάτα, εδώ οι γευστικοί συνδυασμοί ικανοποιούν τόσο τους κρεατοφάγους όσο και του λάτρεις των θαλασσινών. Στο μενού θα βρείτε νόστιμες επιλογές σε ζυμαρικά και ριζότο, φρέσκα θαλασσινά στα κάρβουνα και "σχαριστά" καλοψημένα κρέατα. Επιπλέον, στα δυνατά χαρτιά του εστιατορίου είναι και ο ψητός σολομός με κρούστα αμυγδάλου, το ψαρονέφρι με σάλτσα λεμονιού, φρέσκο θυμάρι και ρίγανη και φυσικά η Picania και το Ribeye steak Αργεντινής.

Μελτέμι

Στα μεγάλα ατού συγκαταλέγεται το μεγάλο μπαλκόνι με θέα την θάλασσα, ιδανικό σημείο για να απολαύσετε τα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα, απολαμβάνοντας ένα αλησμόνητο δείπνο πριν από ένα δροσερό παγωτό ή ένα ανάλαφρο μιλφέιγ.

Tip: Το εστιατόριο διαθέτει μεγάλο και άνετο parking.

Παραλία Αλεποχωρίου, 2296052850, meltemitavern.gr, FB: Μελτέμι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα