"The Batz Social Canteen": Το πιο παρεΐστικο και chill beach bar δίπλα στην Αθήνα

Μόλις μια ώρα από την Αθήνα, στην παραλία της Ψάθας, μας περιμένει η πιο summery και cool καντίνα για να απολαύσουμε την ανεμελιά του καλοκαιριού με τον πιο αυθεντικό τρόπο, αυτόν της χαλαρής, σχεδόν τροπικής ξεγνοιασιάς.

The Batz

Μόλις μια ώρα από την Αθήνα, στην παραλία της Ψάθας, μας περιμένει η πιο summery και cool καντίνα για να απολαύσουμε την ανεμελιά του καλοκαιριού με τον πιο αυθεντικό τρόπο, αυτόν της χαλαρής, σχεδόν τροπικής ξεγνοιασιάς. Η ιστορία του μέρους ξεκινάει με τους Βασίλη, Τάσο, την παρέα τους και ένα μεγάλο φορητό ψυγείο, το οποίο κουβαλούσαν στην αγαπημένη τους παραλία, γεμάτο μέχρι πάνω με μπουκάλια αλκοόλ και υλικά για κοκτέιλ. Έτσι, άρχισαν να στήνονται αυτοσχέδια αξέχαστα πάρτι, με όμορφες μουσικές και ακόμα ομορφότερες αναμνήσεις. Τότε γεννήθηκε η ιδέα του "The Batz Social Canteen"

The Batz

Το "αγνό" concept του "The Batz Social Canteen" είναι μια καντίνα που συνυπάρχει σχεδόν "φυσικά" με τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας, χωρίς υπερβολές και περίτεχνους στολισμούς. Η παραλία άλλωστε συνιστά αναμφίβολα ένα σπάνιο διαμάντι, χάρη στα καθαρά νερά της. Σε αυτό το chill και ανεπιτήδευτο παραλιακό spot, με ιδιαίτερα πουφ, φτιαγμένα από μεγάλα αλουμινένια βαρέλια και αιώρες που σε καλούν να μπεις σε καλοκαιρινό mood θα απολαύσετε εξαιρετικό καφέ αλλά και μοναδικά κοκτέιλ.

Το πιο ωραίο χαρακτηριστικό της εν λόγω καντίνας, είναι η θέση της παραλίας, που τη μετατρέπει στο καλύτερο μέρος για να θαυμάσει κανείς το ηλιοβασίλεμα και τους υπέροχους χρωματισμούς του ουρανού καθώς ο ήλιος δύει. Παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μπορείτε να απολαύσετε τις βουτιές σας, να ακούσετε ταιριαστές μουσικές από ανεβαστικά Dj sets και να πιείτε έναν υπέροχο καφέ, τα αγαπημένα σας δροσερά κοκτέιλ καθώς και να απολαύσετε ελαφριά σνακς. Και όλα αυτά δίπλα στη θάλασσα και σε εξαιρετικές τιμές.

Παραλία Ψάθας, Μέγαρα, 697 349 8082, thebatz- canteen.business.site, FB: TheBatz, Instagram: @thebatz_canteen

the batz

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα