Γιατί αργεί (κι άλλο) η 3η σεζόν του "Euphoria";

Μετά το 2025 (!) θα δούμε την πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της σειράς-φαινόμενο, ενώ οι πρωταγωνιστές της καταλαμβάνουν το Χόλιγουντ.

Euphoria Euphoria

Έχοντας περάσει ήδη δύο χρόνια από το χαοτικό φινάλε της 2ης σεζόν και ενώ εκπρόσωπος του ΗΒΟ είχε ανακοινώσει τον περασμένο Μάιο πως η επόμενη θα κυκλοφορούσε το 2025, το "Euphoria" βάζει τους φαν σε περεταίρω αναμονή. "Το HBO και ο Σαμ Λέβινσον παραμένουν αφοσιωμένοι στη δημιουργία μιας εξαιρετικής 3ης σεζόν", δήλωσε το ΗΒΟ στο IndieWire, προσθέτοντας πως τα μεγάλης ζήτησης ταλέντα που συντελούν το καστ της σειράς μπορούν στο μεταξύ να εξερευνήσουν νέα πρότζεκτ. 

Από την κυκλοφορία του το 2019, το "Euphoria" μετρά 9 βραβεία Emmy (δυο βραβεία καλύτερης ηθοποιού για την Ζεντέγια), ενώ οι πρωταγωνιστές του έχουν εξελιχθεί σε κορυφαία ονόματα της γενιάς τους αλλά και του Χόλιγουντ. Είδαμε την Ζεντέγια στο δεύτερο μέρος του "Dune" ενώ αναμένουμε στην Ελλάδα το "Challengers" του Λούκα Γκουαντανίνο, η Σίντνεϊ Σουίνι κατακλύζει το instagram κατά την προώθηση των τεσσάρων ταινιών της που κυκλοφόρησαν τους περασμένους μήνες: "Άσπιλη",  "Madam Web", "Reality" και "Λατρεύω να σε μισώ", ο Τζείκομπ Ελόρντι σαγήνευσε στα "Saltburn" και "Priscilla", ενώ η Χάντερ Σέιφερ έρχεται τον Ιούνιο στις "Ιστορίες καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Euphoria
Euphoria

Υποθέτουμε πως το hype γύρω από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, οι οποίοι αποκτούν παράλληλα με φήμη και λόγο όσον αφορά το υπερφορτωμένο πλέον πρόγραμμά τους, έπαιξε κάποιο ρόλο στην αναβολή του πρότζεκτ. Ενδεχομένως όμως, και ο δημιουργός Σαμ Λέβινσον να διευρύνει τους ορίζοντές τους ή να διαχειρίζεται την ακύρωση και κατακραυγή του περιβόητου "The Idol", το οποίο δεν κατάφερε να ανεωθεί για 2η σεζόν. Επίσης, μεταξύ 2022 και σήμερα έχει μεσολαβήσει ο ξαφνικός θάνατος του Άνγκους Κλάουντ, του οποίου ο χαρακτήρας, Φεζ, απέκτησε κεντρικό ρόλο στα γεγονότα της 2ης σεζόν. Συνεπώς η απώλεια του νεαρού ηθοποιού συνεπάγεται και κομβικές σεναριακές αλλαγές. 

Παρ΄ ότι δε γνωρίζουμε τα ακριβή αίτια, με την καθυστέρηση της 3ης σεζόν προκύπτουν αμφιβολίες σχετικά με το αν το "Εuphoria" ενδέχεται να διακοπεί, αν και οι εκπρόσωποι της σειράς διαβεβαιώνουν για τη συνέχειά του. Συγκεκριμένα, ο Λέβινσον κάνει λόγο για μια σεζόν με "film-noir" αισθητική, η οποία θα συναντήσει τους ήρωες σε μια ενήλικη, εξωσχολική πραγματικότητα. Αναμένουμε, λοιπόν, για νέα σχετικά με την εξέλιξη του πρότζεκτ αλλά και των συντελεστών του, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι την κυκλοφορία της 3ης σεζόν θα χρειαστεί να να ξαναδούμε τις δυο πρώτες - ίσως παραπάνω από μια φορά.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.