Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια «το Σπίτι μας».

Secrets of the Octopus Secrets of the Octopus

Σήμερα, Δευτέρα 22 Απριλίου, την Ημέρα της Γης, κάνει πρεμιέρα στο Disney+, η νέα σειρά, "Μυστικά των Χταποδιών" με αφηγητή τον Πολ Ραντ, μέρος της βραβευμένης με Emmy® σειράς του National Geographic, "Μυστικά των...", καθώς και η νέα ταινία "Τίγρης" από την Disneynature, σε αφήγηση της Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας, η οποία ταξιδεύει μαζί με μία νεαρή τίγρη που μεγαλώνει τα ατίθασα μικρά της στα μυθικά δάση της Ινδίας. 

Μυστικά των Χταποδιών
Σε κάθε ωκεανό, πέρα απ' τις ακτές μας, ζει ένα ζώο, με αυτά που θεωρούμε "ανθρώπινα" χαρακτηριστικά. Έξυπνο, κοινωνικό, περίεργο, ευγενικό και άγριο, χτίζει πόλεις, χρησιμοποιεί εργαλεία και συνεργάζεται με άλλα είδη για να κυνηγήσει. Στο είδος του, μπορεί κανείς να συναντήσεις πολλές προσωπικότητες, κάποια είναι τολμηρά, άλλα ντροπαλά. Αυτά τα ζώα μπορούν να αλλάξουν το χρώμα του δέρματός τους, την υφή τους και το σχήμα τους εν ριπή οφθαλμού και να δουν πολύ πέρα από τη δική μας όραση. Πρόσφατες έρευνες επιβεβαιώνουν τη συνείδηση των χταποδιών, την πολύπλοκη λήψη αποφάσεων και τη μοναδική τους προσωπικότητα. Στους τροπικούς υφάλους, στα ψυχρά νερά, από την ακτή ως την ανοιχτή θάλασσα και παντού στο ενδιάμεσο, το χταπόδι βρίσκεται στον βιότοπό του. 
Η σειρά είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+

Tiger
Tiger

Τίγρης
Η νέα ταινία της Disneynature, μας ταξιδεύει στον άγνωστο κόσμο του χαρισματικού ζώου , προσκαλώντας μας να ταξιδέψουμε με την Άμπαρ, μια τίγρη που μεγαλώνει τα μικρά της στα δάση της Ινδίας. Περίεργα, ζωηρά και μερικές φορές ακόμη και αδέξια, τα μικρά έχουν πολλά να μάθουν από τη σοφή μητέρα τους που θα κάνει τα πάντα για να τα κρατήσει ασφαλή από πύθωνες, αρκούδες και άλλες τίγρεις που αρπάζουν τα πάντα. Με σκηνοθέτες τον Μαρκ Λίνφιλντ, τη Βανέσα Μπέρλοβιτς και τον Ρομπ Σάλιβαν, η ταινία "Τίγρης" είναι το συναρπαστικό αποτέλεσμα 1.500 ημερών κινηματογράφησης. 
Η ταινία είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+

Το Disney+ γιορτάζει το Μήνα της Γης και με τη συλλογή περιεχομένου "το Σπίτι μας", από τους καλύτερους δημιουργούς και αφηγητές περιεχομένου που γιορτάζουν τον πλανήτη Γη. Η συλλογή περιλαμβάνει τις σειρές "Βασίλισσες""Ζουζούνια απο Κοντά" και "Απίθανα ταξίδια των Ζώων", που έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές, καθώς και επιλογές ταινιών από την Disneynature.

Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.