afieroma

Τα ιδιαίτερα μπαρ της Αθήνας

Από τις πιάτσες του downtown ως τις ανερχόμενες nightlife γειτονιές του Χαλανδρίου και της Γλυφάδας, κάνουμε focus σε ξεχωριστά στέκια όπου η προσωπικότητα μετράει.

Hick’s

Hick’s

Spirits & bites

Cocktails, γεύσεις κι ­ευχάριστη μουσική σε ένα από τα ομορφότερα στέκια της πολυσύχναστης πιάτσας των βορείων προαστίων.

Aπό τα πιο ζωντανά και κομψά­ στέκια για ποτό και… bites στα βόρεια προάστια, το «Hick’s» είναι εξαιρετικά φροντισμένο, με αρχιτεκτονική που συνδυάζει αρμονικά διαφορετικά στιλ και υλικά­, προσφέροντας έτσι στους θαμώνες του τη χαρά να το επισκεφθούν από το πρωί για επιλεγμένους μονοποικιλιακούς καφέδες και ροφήματα καθώς και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας για ποτό σε συνδυασμό με μια πρωτότυπη επιλογή­ από την κάρτα­ φαγητού. Το ρούμι­ έχει την τιμητική του στα cocktails του καταλόγου, ενώ η κουζίνα δίνει­ βάση στα υλικά της μεσογειακής­ ­διατροφής. Όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε στην προνομιακή ημικυκλική μαρμάρινη μπάρα που δεσπόζει στο χώρο, σε έναν από τους χειροποίητους ξύλινους πάγκους ή ακόμη και στο κατάφυτο αίθριο που κρύβεται στο βάθος την ώρα που οι DJs εναλλάσσουν οικεία soul, funky, rock και swing ακούσματα...

TIP: Τα ωραία soulful sets που ακούγονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Σάββατο υπογράφει ο resident DJ Κωνσταντίνος Δασκαλόπουλος aka KD.

Hick’s Ανδρέα Παπανδρέου 37, Χαλάνδρι , τηλ. 2106800675

Αφετηρία:
Προορισμός: