afieroma

Τα ιδιαίτερα μπαρ της Αθήνας

Από τις πιάτσες του downtown ως τις ανερχόμενες nightlife γειτονιές του Χαλανδρίου και της Γλυφάδας, κάνουμε focus σε ξεχωριστά στέκια όπου η προσωπικότητα μετράει.

Tiki Athens

Tiki Athens

H Καραϊβική είναι στην Ακρόπολη!

Με αλάνθαστο εξωτικό στιλ και φανατικούς θαμώνες, το καλύτερο tiki bar της πόλης έχει πάντα κάτι ενδιαφέρον να δεις, να ακούσεις και να δοκιμάσεις.

Mε λεοπάρ καθίσματα­, ψάθινα φωτιστικά, ­φυτά εσωτερικού χώρου, καλτ εξώφυλλα δίσκων και bachelor pad αισθητική της δεκαετίας του ’50 και του ’60, το «Tiki Athens» μας πρωτοσύστησε την τάση των tiki bars, παραμένοντας ακόμη και σήμερα ένα sui generis σημείο διασκέδασης της Αθήνας με επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορείς να το επισκεφθείς από νωρίς το απόγευμα για να δοκιμάσεις το αγαπημένο σου tiki burger ή για ένα σαββατόβραδο-εγγύηση με τη χαρακτηριστική πολυσυλλεκτική… lounge punk σφραγίδα της ομάδας των DJs – συνοδεία ενός από τα extra large tiki cocktails του. Τις καθημερινές πάντα κάτι συμβαίνει... Από θεατρικές παραστάσεις μέχρι ψαγμένα θεματικά πάρτι και συναυλίες συγκροτημάτων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, το πρόγραμμα του «Tiki Athens» είναι γεμάτο όμορφες εκπλήξεις.

TIP: Οι Κυριακές έχουν καθιερωθεί ως μία από τις πιο γκρουβάτες συναυλιακές βραδιές στην πόλη, με πολλά και διαφορετικά γκρουπ της αθηναϊκής σκηνής.

Tiki Athens Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη , τηλ. 2109236908 , www.tikiathens.com

Αφετηρία:
Προορισμός: