afieroma

Τα ιδιαίτερα μπαρ της Αθήνας

Από τις πιάτσες του downtown ως τις ανερχόμενες nightlife γειτονιές του Χαλανδρίου και της Γλυφάδας, κάνουμε focus σε ξεχωριστά στέκια όπου η προσωπικότητα μετράει.

Μελιτίνι

Μελιτίνι

Ένα μπαρ... πολυεργαλείο!

Τα κλασικά cocktails συναντούν δυνατά πιάτα και οι μουσικές κάνουν γερό παιχνίδι σε ένα μπαρ που βρίσκεται μονίμως σε... γιορτινή διάθεση.

Το «Μελιτίνι» είναι ένα bistrot-bar για κάθε στιγμή και διάθεση! ­Πάνω στον παράδρομο της Λεωφόρου Μεσογείων, κοντά στο μετρό του Χολαργού, λειτουργεί από νωρίς το πρωί με προσεγμένο πρωινό και ροφήματα, το μεσημέρι με δυνατή κουζίνα μαγειρευτών, το βράδυ με ζηλευτά πιάτα της ώρας, φτάνοντας μέχρι τις μικρές ώρες με υψηλές επιδόσεις σε cocktails. O εσωτερικός χώρος, που την άνοιξη και το καλοκαίρι γίνεται υπαίθριος, είναι ζεστός και φιλόξενος, φλερτάροντας ταυτόχρονα με το βιομηχανικό στιλ. Σήμα­ κατατεθέν του μαγαζιού τα πανέμορφα φωτάκια, τα οποία σε συνδυασμό με την καλαίσθητη διακόσμηση του χώρου παραπέμπουν σε... μόνιμα Χριστούγεννα. Ο κατάλογος προτείνει μια σειρά από ιδιαίτερα ζεστά ή κρύα πιάτα­, όπως σαλάτες, ζυμαρικά, σολομός και κρέας, και αγαπά τις διαλεχτές πρώτες ύλες με ονομασία προέλευσης. Το βράδυ μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι τα cocktails, με συνταγές εξαιρετικά εκτελεσμένες. Καθίστε στο γεμάτο λουλούδια κήπο και δοκιμάστε οπωσδήποτε τα χοιρινά μπριζολάκια με τη σπιτική σος από θυμαρίσιο μέλι ντουέτο με μια Margarita από φρέσκα φρούτα.

TIP: Οι μουσικές είναι κυρίως jazz και μαζί με την ατμόσφαιρα του μαγαζιού αποτελούν λόγους για τους οποίους θα το αγαπήσει κάποιος.

Μελιτίνι Λεωφ. Μεσογείων 266, Χολαργός , τηλ. 2106535020

Αφετηρία:
Προορισμός: