afieroma

Τα ιδιαίτερα μπαρ της Αθήνας

Από τις πιάτσες του downtown ως τις ανερχόμενες nightlife γειτονιές του Χαλανδρίου και της Γλυφάδας, κάνουμε focus σε ξεχωριστά στέκια όπου η προσωπικότητα μετράει.

Galaxy Bar

Galaxy Bar

Μία από τις δέκα καλύτερες θέες του κόσμου

Κοσμοπολίτικο meeting point, το rooftop bar του «Hilton» είναι ο διαχρονικός προορισμός του αθηναϊκού nightlife για να ανακαλύψετε τη... διαγαλαξιακή διάσταση του cocktail και να «πετάξετε» με την εντυπωσιακότερη θέα της πόλης.

Πρόσφατα αναδείχτηκε από το έγκριτο αμερικανικό περιοδικό «Premier Traveler» ένα από τα δέκα καλύτερα rooftop bars του κόσμου. Εκτός από αυτόν τον τίτλο, το «Galaxy Bar» στον τελευταίο όροφο του «Hilton» μπορεί να υπερηφανεύεται για όλα όσα το έχουν κάνει αγαπημένο σημείο συνάντησης των Αθηναίων: έχει θέα που κόβει την ανάσα, έφερε στην πόλη τη μόδα του cocktail, άλλαξε την εικόνα που έχουμε για τα μπαρ των ξενοδοχείων και προσφέρει μια ολοκληρωμένη premium εμπειρία στο κοσμοπολίτικο κοινό του. Ο εκτενής κατάλογος των cocktails, των ποτών, των κρασιών και των non alcoholic δροσιστικών μείξεων είναι χωρισμένος σε διαστημικές σφαίρες κι επιφυλάσσει ένα μοναδικό δια­γαλαξιακό ταξίδι: απολαμβάνοντας ένα Champagne Supernova ή ένα Mars Stargazer και τσιμπολογώντας fingerfood και sushi κάτω από το sci fi φωτιστικό installation της οροφής, θα νιώσετε –χωρίς υπερβολή– σαν κοσμοναύτες. Την ίδια ώρα η retro live μπάντα των Letrafons κάθε Τετάρτη, οι εκλεκτικοί ήχοι από τους παραγωγούς του Pepper κάθε Πέμπ­τη και οι εναλλασσόμενοι guest DJs τις υπόλοιπες ημέρες θα απογειώσουν τη διασκέδασή σας!

TIP: Τα like στο Instagram είναι εγγυημένα! Να είστε εδώ στο ηλιο­βασίλεμα ή νωρίς την Κυριακή για early drink και καφέ (από τις 3 μ.μ.), για να βγάλετε το καλύτερο selfie!

Galaxy Bar Ξενοδοχείο «Hilton» - Βασ. Σοφίας 46, Iλίσια , τηλ. 2107281402

Αφετηρία:
Προορισμός: