afieroma

Τα ιδιαίτερα μπαρ της Αθήνας

Από τις πιάτσες του downtown ως τις ανερχόμενες nightlife γειτονιές του Χαλανδρίου και της Γλυφάδας, κάνουμε focus σε ξεχωριστά στέκια όπου η προσωπικότητα μετράει.

MoMix

MoMix

Η επιστήμη στην υπηρεσία του cocktail!

Τι σχέση έχουν η χημεία και η φυσική με το mixology; Την απάντηση δίνουν τα δύο μπαρ «MoMix» στον Κεραμεικό και στη Γλυφάδα, τα οποία σερβίρουν εφαρμοσμένη επιστήμη να την πιεις στο ποτήρι – και όχι μόνο!

Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία να «γιατρεύεις» τη δίψα σου με ένα cocktail Dr. House Cure, που τα υλικά του παρουσιάζονται αποδομημένα σε σύριγγες, οδοντόπαστα και αναβράζουσα ταμπλέτα! Ή να πίνεις το σφηνάκι σου σφαιροποιημένο σε κουταλάκι! Στα δύο «MoMix» του Κεραμεικού και της Γλυφάδας οι Άρης Χατζηαντωνίου και Θοδωρής Κουτσόβουλος έχουν δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό bar project, το οποίο παντρεύει τις μοριακές τεχνικές με το mixology και μια μεζούρα social media εμπειρίας – κατεβάστε στο smartphone το παιχνιδιάρικο MoMix app. Το innovation team των «MoMix» πειραματίζεται σε ένα lab που θα ζήλευε κάθε χημικός, ταξιδεύει για αποκλειστικές παρουσιάσεις, δίνει πανεπιστημιακές διαλέξεις και συμμετέχει στο «Dinner in the sky». Τις «εφευρέσεις» τους θα τις δοκιμάσετε στους δύο industrial αισθητικής χώρους (με καταπράσινο κήπο ιδανικό για το καλοκαίρι) με funk κι electronica από resident DJs.

Ποσειδώνος 81 & Δούσμανη 3, Γλυφάδα, 6974350179

TIP: Ο κατάλογος των cocktails είναι παιχνίδι! Πιάστε στα χέρια σας τον κύβο από πλεξιγκλάς που θα βρείτε στο χώρο, ανακινήστε τον σαν σέικερ κι εκείνος θα φωτιστεί για να σας αποκαλύψει τις εκπλήξεις του.

MoMix Κελεού 1-5, Γκάζι , τηλ. 6974350179

Αφετηρία:
Προορισμός: