Κυρίμαι (Μάνη)

Ρομάντζο και Ιστορία


Η καρδιά του «Κυρίμαι», που ανήκει δικαιωματικά στα Historic Hotels of Europe, χτυπάει σε ένα φορτωμένο με μνήμες μανιάτικο κτιριακό συγκρότημα πάνω στη θάλασσα του Γερολιμένα, το οποίο είχε την τύχη που του άξιζε: ανακαινίστηκε χωρίς να χάσει την ταυτότητά του και μετατράπηκε σε ένα ιδιαίτερο, πανέμορφο ξενοδοχείο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η αύρα της Ιστορίας αναδεικνύεται με φαντασία και γνώση, διαπνέοντας κάθε πτυχή της διαμονής: από τους ατμοσφαιρικούς κοινόχρηστους χώρους μέχρι τα ιδιαίτερα δωμάτια που μοιράζονται στα κτίρια του συγκροτήματος και κανένα δεν μοιάζει με το άλλο.

Η θέα στον μοναδικό βράχο του Κάβο Γκρόσο μπαίνει δυναμικά στο πλάνο με τη συνοδεία του παφλασμού των κυμάτων. θα την απολαύσετε ιδιαίτερα στο εστιατόριο του «Κυρίμαι», όπου η σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου προσεγγίζει τη μανιάτικη κουζίνα με διάθεση ανανέωσης.

Γερολιμένας, Μάνη, 2733054288, 2733059330, www.kyrimai.gr


Tip

H περιφορά του Επιταφίου στο γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα ξεκινάει από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και γίνεται δίπλα στη θάλασσα, όπως και στο Νέο Οίτυλο και το Καραβοστάσι.

Ο χάρτης

Τηλ. 27330/54288, 27330/59330

Site: www.kyrimai.gr

Facebook:


Τα ξενοδοχεία