Poseidonion Grand Hotel (Σπέτσες)

Αρώματα κοσμοπολιτισμού


Η πασχαλινή εμπειρία στο κοσμοπολίτικο νησί των αρωμάτων έχει για σύμμαχο τη γλύκα της άνοιξης και βρίσκει το ιδανικό της ταίρι στο εμβληματικό «Poseidonion Grand Hotel». Στις υπέροχες βεράντες πάνω στην Πλατεία Ποσειδωνίου, στους εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους με τα μοναδικά έργα τέχνης, όπως και στα υψηλής αισθητικής δωμάτια του ξενοδοχείου, ζωντανεύει μια εκατονταετής ιστορία με σχεδόν μυθιστορηματική αύρα αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στο παρόν και το μέλλον.

Οι μοντέρνες ελληνικές γεύσεις του σεφ Σταμάτη Μαρμαρινού στο εστιατόριο «On the Verandah» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017), που ανοίγει αργότερα μέσα στη σεζόν, και στο ήδη ανοιχτό «Library Brasserie», με πολλές πρώτες ύλες από το βιολογικό μποστάνι του ξενοδοχείου, προσφέρουν άλλο ένα δέλεαρ για να γνωρίσετε το «Poseidonion Grand Hotel» ακόμη και αν δεν διαμένετε σε αυτό.

Σπέτσες, 2298074553, www.poseidonion.com


Tip

Υπέροχη είναι η συνάντηση των Επιταφίων του νησιού στην Πλατεία Ποσειδωνίου, ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο, και ιδιαίτερα κατανυκτική η Ανάσταση στη γυναικεία μονή των Αγίων Πάντων.

Ο χάρτης

Τα ξενοδοχεία