6 Κλειδιά (Πήλιο)

Ξεκλειδώστε την πασχαλινή απόλαυση


Οόρος «υψηλή αισθητική» αποκτά άλλη διάσταση στο πολύ ιδιαίτερο boutique ξενοδοχείο «6 Κλειδιά». Τα έξι κλειδιά του ονόματός του ξεκλειδώνουν ισάριθμα, άκρως ατμοσφαιρικά δωμάτια, με διακόσμηση στις αποχρώσεις της γης, τέλεια εναρμονισμένη με το πηλιορείτικο τοπίο, έχοντας τις επιβλητικές όσο και γοητευτικές πλαγιές του Πηλίου ως φόντο και τη θάλασσα κυριολεκτικά στο πιάτο. Εδώ οι ιδιοκτήτες θα σας υποδεχτούν σαν φίλους, δίνοντας έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια και προσφέροντας προσωπικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες έτσι ώστε να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με σπιτικό πρωινό, που σερβίρεται όπου το ζητήσετε, συνεχίστε με βουτιές και daydreaming στο ξύλινο deck ή στις αιώρες του κήπου, χαλαρώστε με lounge μουσική το ηλιοβασίλεμα. Τον καλύτερο επίλογο όμως γράφουν οι γεύσεις, που αποτελούν εμπειρία μοναδική, στο ομώνυμο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το οποίο –υπό την υψηλή εποπτεία του γνωστού σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη– διακρίθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, γεγονός που το εδραιώνει ως τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό στο βουνό των Κενταύρων.

Παραλία Καλλιφτέρη, Άφησσος, Πήλιο, 2423033720, 2423033721, [email protected]


Tip

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στη γειτονική παραλία του Αμποβού, ο Επιτάφιος μπαίνει στο νερό υπό τους ήχους πασχαλινών ύμνων.

Ο χάρτης

Τηλ. 24230/33720

Site: http://www.sixkeys.gr/en/gastronomy/

Facebook:


Τα ξενοδοχεία