Το Μοντρεάλ του Μιχάλη Μερζένη

Ο σεφ του "La Meat Maison" μας παίρνει μαζί του στο Μοντρεάλ, όπου περνά τελευταία όλο και περισσότερο χρόνο, σχεδιάζοντας τη γευστική πρόταση του νέου εστιατορίου στο ξενοδοχείο "Nelligan", το καλύτερο city hotel του Καναδά σύμφωνα με το "Travel & Leisure".

Ηράκλειο Πόλη της Γαστρονομίας: Όλα τα φώτα στην διακεκριμένη από την UNESCO "Creative City"

Βρεθήκαμε στην επίσημη τελετή ένταξης του Ηρακλείου Κρήτης στο διεθνές δίκτυο Creative Cities της UNESCO ως "Πόλη της Γαστρονομίας".

Δυτική και Κεντρική Μακεδονία: Road trip στη γεύση του χειμώνα

Μοναδική φυσική ομορφιά και σπουδαία λιμναία γοητεία, ολοζώντανες πόλεις και καρτποσταλικά χωριά, ζωηρή γαστρονομία και τεράστια οινική κληρονομία. Καλώς ήρθατε στη Μακεδονία.

Παρίσι για πάντα: O insider’s οδηγός για την ομορφότερη πόλη του κόσμου

Τι μπορείς να γράψεις για μια πόλη που πάλλεται από τις προσδοκίες των εκατομμυρίων ανθρώπων που την επισκέπτονται; Για έναν τόπο που σε συντάραξε για τα 7 χρόνια που ζήσατε μαζί; Το Παρίσι, η πόλη μου, όσο παραμένει ισχυρή φαντασίωση τόσο αναδύεται ως κάτι βαθύ, αληθινό και ανεξήγητο. "Je-ne-sais-quoi" που λένε και οι Γάλλοι.

Ο Χάρτης των Γεύσεων γιορτάζει τα 20 χρόνια του στη Helexpo

Οινοπαραγωγοί, αποσταγματοποιοί, εισαγωγείς οίνων, επαγγελματίες του κρασιού, της εστίασης, του τουρισμού και χιλιάδες οινόφιλοι δοκιμάζουν, συζητούν, ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες σε καλαίσθητο, ευχάριστο, πολιτισμένο περιβάλλον.

Ρεβεγιόν στη Λήμνο: Το lifestyle city hotel "Grand Patelli" είναι η νέα προσιτή πολυτέλεια των διακοπών για κάθε εποχή του χρόνου

Φέτος το χειμώνα, το "Grand Patelli" μάς προτείνει μίνι εορταστικές εξορμήσεις με υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις, αφού εντός του ξενοδοχείου λειτουργεί το βραβευμένο εστιατόριο "Nick’s Lounge & wine Bar" με Executive Chef τον Χρόνη Πούλιο .

"Angsana Corfu": Στο "Oribu" και στο "A Lounge" για γαστρονομικά (και όχι μόνο) events

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, προσκεκλημένους σεφ και mixologists με επικεφαλής τον Executive Chef Τάσο Ανδριώτη, αλλά και ζωντανή μουσική με πιάνο και σύγχρονες ποπ και τζαζ μελωδίες.

Γνωριμία με την Κυπαρισσία και τα μεσσηνιακά πιάτα της

Με όχημά μας το Peloponnese Food Stories, το γαστριμαργικό φεστιβάλ που ενώνει όλη την Πελοπόννησο, εξερευνήσαμε την Κυπαρισσία και τις γύρω περιοχές με γεμάτο στομάχι από μεσσηνιακές νοστιμιές.

Λονδίνο τώρα. Ένα προσωπικό love letter

18 χρόνια μετά την τελευταία φορά που ταξίδεψα στο Λονδίνο, ξαναβρήκα τον πρώτο μου έρωτα. Και οι δύο είχαμε αλλάξει, περάσαμε όμως ένα συγκλονιστικό 5νθήμερο.

Ηράκλειο για 72 ώρες. Οι "Κρητίκαροι", ο "ξινόχοντρος" και τα "μαναρόλια"

Αν ο τίτλος έχει πολλές άγνωστες λέξεις τότε είστε στη δική μου θέση 72 ώρες πριν το Ηράκλειο. 72 ώρες στο Ηράκλειο και πλέον όλα έχουν απαντηθεί.

"Messinia Terroirs Wine Festival": Αναβιώνοντας τα θρυλικά αμπελοτόπια της Μεσσηνίας

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον φεστιβάλ για τους φίλους του κρασιού, που εστιάζει στην αναγέννηση του μεσσηνιακού αμπελώνα, πραγματοποιείται στη Navarino Agora, δίνοντας νέα πνοή σε μια οινική παράδοση αιώνων.

Mandarin Oriental, Navarino Agora, βιωσιμότητα, real estate: επιστρέφοντας στην Costa Navarino 10 χρόνια μετά

Επισκεφτήκαμε το Mandarin Oriental και την πολύβουη Navarino Agora και είδαμε πώς το μοναδικό εν εξελίξει project της ΤΕΜΕΣ ξεδιπλώνει ολοένα και πιο ολοκληρωμένα τη δυναμική του χτίζοντας το brand της Μεσσηνίας διεθνώς.

Γιάννης Γαβαλάς: Η σπάνια περίπτωση της "Αρακλειάς"

Ένα εστιατόριο - προορισμός ή πώς η απόφαση του σεφ να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ηρακλειά και ν’ ανοίξει το δικό του εστιατόριο έβαλε το νησάκι στο ραντάρ και των καλοφαγάδων.

10 λόγοι που δεν χάνεται το φεστιβάλ Οινοξένεια 2023

Aπό τις 19 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, τα Οινοξένεια 2023 θα μυήσουν τους επισκέπτες στα terroir της περιοχής με έναν διαδραστικό και αυθεντικό τρόπο, αυτόν της φιλοξενίας και του μοιράσματος.

H 41η γιορτή σαρδέλας φέρνει στην Καλλονή live cooking και μουσική

Η 2ήμερη γιορτή είναι έτοιμη να υποδεχτεί ντόπιους, επισκέπτες και τουρίστες χαρίζοντας μυρωδιές, γεύσεις, νησιώτικο γλέντι και πολλές εκπλήξεις.