1ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ στο Red Jasper Cabaret Theatre

Εν όψει του 1ου Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Cabaret (1st Contemporary Art Cabaret Festival), το Red Jasper Cabaret Theatre απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε καλλιτέχνες και ομάδες από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών.

Red_Jasper

Καλλιτέχνες και ομάδες από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών (θέατρο, μουσική, performance, χορό, ακροβατικά, dragacts, stand up, τσίρκο, κινηματογράφο, videoart) μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους για να συμμετέχουν στο 1ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Cabaret" (1st Contemporary Art Cabaret Festival), που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Red Jasper Cabaret Theatre από τις 16 έως τις 29 Μαΐου.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να δοθεί στους καλλιτέχνες η ευκαιρία να πειραματιστούν πάνω σε νέες αισθητικές φόρμες του καλλιτεχνικού καμπαρέ, αναζητώντας τις αναφορές και τις συνδέσεις με τη σύγχρονη κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέχρι Πέμπτη 31 Μαρτίου και η διάρκεια των παρουσιάσεων δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 70 λεπτά. Το φεστιβάλ θα περιέχει και διαγωνιστικό τμήμα για καλλιτέχνες και ομάδες που θέλουν να συμμετέχουν. Οι 3 καλλιτεχνικές προτάσεις που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή του φεστιβάλ, θα μπορούν να ενταχθούν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της σεζόν 2022-2023 του Red Jasper Cabaret Theatre.

Το Red Jasper Cabaret Theatre και οι δράσεις του φεστιβάλ είναι προσβάσιμα σε καλλιτέχνες και θεατές με αναπηρικά αμαξίδια.

Για διευκρινίσεις σχετικά με την πρόσκληση συμμετοχής απευθυνθείτε στο
email: info@redjaspertheatre.gr, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 21 0882
2551.

Περισσότερες πληροφορίες

Red Jasper Cabaret Theatre

Κεφαλληνίας 18, Κέντρο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μας αποζημίωσε ή όχι η εναρκτήρια παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών;

Τι είδαμε στην πολυαναμενόμενη παράσταση, "Elizabeth Costello / J. M. Coetzee. Επτά μαθήματα και πέντε παραβολές", με την υπογραφή του Κριστόφ Βαρλικόφσκι;

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
07/06/2024

Οι "Τρεις αριστεροί αντίχειρες" είναι μια χορογραφία με σώματα ρευστά σαν σε animation

H Αγνή Παπαδέλη Ρωσσέτου παρουσιάζει στο Μ54 μία παράσταση χορού, όπου τα σώματα κινούνται στον χώρο προσπαθώντας να προσομοιώσουν μορφές από ψηφιακά animation.

Φεστιβάλ Αθηνών: Ξεκινά ο κύκλος συζητήσεων "Future Perfect: Η εποχή της αμηχανίας"

Τέσσερις συζητήσεις – στρογγυλές τράπεζες στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και στην Πειραιώς 260 με τη συμμετοχή καλλιτεχνών του προγράμματος και διακεκριμένων ομιλητριών και ομιλητών από όλο το φάσμα των ανθρωπιστικών επιστημών, των γραμμάτων και των τεχνών, που φέρνουν στο προσκήνιο την αμηχανία που μας προκαλεί ο κόσμος που έρχεται.

Επετειακή παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη του καραγκιοζοπαίκτη Θανάση Σπυρόπουλου

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την απώλεια του μεγάλου καλλιτέχνη του θεάτρου σκιών και ο γιος και συνεχιστής του Κώστας Σπυρόπουλος μαζί με τους μαθητές της Ακαδημίας του Θανάση Σπυρόπουλου ετοίμασαν μια ξεχωριστή παράσταση.

Ελένη Ευθυμίου: "Στους ‘Υπνοβάτες’ βλέπουμε έναν παραμορφωτικό καθρέφτη των δικών μας φαντασμάτων"

Η σκηνοθέτις που κατόρθωσε με την ομάδα "Εν δυνάμει" τη συμπερίληψη του διαφορετικού στο χώρο των τεχνών, γράφει για τη νέα της παράσταση που έρχεται σε λίγες μέρες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το Σωματείο Ελλήνων Τεχνικών Θεάτρου καταγγέλλει με επιστολή τις πρακτικές ανασφάλιστης εργασίας μετά από περιστατικό τραυματισμού ενός τεχνικού

Μετά από το περιστατικό τραυματισμού ενός τεχνικού φωτισμών θεάτρου εν ώρα εργασίας, τα σωματεία Ελλήνων Τεχνικών Θεάτρου και Τεχνικών Απασχολούμενων στις ζωντανές οπτικοακουστικές εκδηλώσεις καταγγέλλουν το γεγονός σε μια επιστολή, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία τους για τις πρακτικές ανασφάλιστης εργασίας.

Φεστιβάλ Αθηνών: Οδηγός επιβίωσης για το φετινό θεατρικό καλοκαίρι

Δεκαοχτώ θεατρικές παραστάσεις (οι τρεις σε επανάληψη), δώδεκα παραστάσεις χορού και μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων περιλαμβάνει ο φετινός προγραμματισμός του Φεστιβάλ. Εμείς τις συγκεντρώσαμε σε έναν αναλυτικό οδηγό για να μη χάσετε στιγμή από το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός και αυτού του καλοκαιριού.