Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο «Universe Warehouse».

KAS:ST

High-end φώτα και ήχος, το νέο audiovisual υπερθέαμα των KAS:ST και ξεχωριστοί καλλιτέχνες που ενώνουν τη δυναμική τους στο booth του "Universe" (Λ. Κηφισού 87), υπόσχονται μία βραδιά που θα συζητιέται για καιρό στην Αθηναϊκή clubland. 

Αν ψάξεις το βιογραφικό του στο έγκυρο, Resident Advisor, θα δεις δύο γραμμές: "techno producer από το Παρίσι, ιδιοκτήτης της Flyance Records”. Κι αυτό γιατί ο Manuel Sene αφήνει τη δουλειά και τη μουσική του να μιλήσει για εκείνον. Ακολουθώντας το όραμα ενός καλλιτεχνικού σύμπαντος που κυμαίνεται ανάμεσα σε υπνωτικούς ρυθμούς και σκοτεινά και συναισθήματα, επιδιώκει συνεχώς να ανακατασκευάσει τη "εγκεφαλική και μελωδική” πλευρά της techno. Με κυκλοφορίες σε πασίγνωστα labels, όπως η Afterlife, στη δική του Flyance, και επικές εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και club παγκοσμίως ο Manuel έχει αναδειχθεί σε superstar της σκηνής.

Διαβάστε Επίσης

Ο Γάλλος DJ και παραγωγός Mathieu Mourareau, aka Space 92, έσκασε σαν βόμβα το 2019 με ένα δυνατό "οπλοστάσιο” διαστημικών ρυθμών, που τον οδήγησαν γρήγορα στην κορυφή των techno charts. Γρήγορα πέτυχε και την παγκόσμια απήχηση, λόγω της ικανότητάς του να γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των trance μελωδιών και ρυθμών που είναι φτιαγμένοι για ιδρωμένα warehouses. Μέχρι το τέλος του 2020, αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος σε πωλήσεις techno artist της χρονιάς από το Beatport, αντικαθιστώντας τον μακροχρόνιο chart-topper φίλο του, UMEK, και συνεχίζει ακάθεκτος.

Το 2014 η Ουκρανή DJ, παραγωγός και καλλιτέχνιδα, Iryna Shvydka, σύστησε στο κοινό το πρότζεκτ 8Kays με σκοπό την ελευθερία που θα τις έδινε ο πειραματισμός στον ήχο. Αυτό που πέτυχε ήταν να εκφράσει την αντανάκλαση του καλλιτεχνικού της μυαλού, γεμάτο με αυθεντικότητα και βάθος. Το κομμάτι της "Morning After The Rave”, που κυκλοφόρησε στην Afterlife και έκανε πάταγο στα dancefloors, της άνοιξε τον δρόμο σε εμφανίσεις στα Tomorrowland, OffWeek, EDC, Printworks, Watergate, De Marktkantine, και παντού στον κόσμο.    

Συμπληρώνοντας το lineup – φωτιά οι δικοί μας, The Man With The Speaker και Veki, επισφραγίζουν πως αυτό το SEDS Lifestyle event θα είναι μια μοναδική εμπειρία από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.