Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

World of Beer Festival

'Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων που περιλαμβάνει όσα μας κάνουν λίγο περισσότερο χαρούμενους! 'Άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy shows συναντιούνται 10-12 Μαΐου σηματοδοτώντας την πιο δροσερή και fun έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Το "World of Beer Festival"! Μια πρώτη γεύση για το πλούσιο πρόγραμμα θα πάρεις και εδώ

Διονύσης Ατζαράκης

'Όσοι μυημένοι beer enthusiasts θα βρεθούν στο "World of Beer Festival", πρόκειται να ανακαλύψουν περισσότερες από χίλιες μπίρες από τις σημαντικότερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, να γευτούν σπάνιες ετικέτες, να γνωρίσουν μικροζυθοποιίες που εμφιαλώνουν με όρεξη και μεράκι, να δοκιμάσουν δεκάδες craft μπίρες υψηλού επιπέδου.. Lager, Ale, Weiss, Pils, Pale Ale, Trappist, Αbbey, Tripel, Dinkel, Draught αλλά και Μηλίτη… ότι και να προτιμάς, σίγουρα θα ανακαλύψεις παλιές και νέες αγαπημένες μπίρες ανάμεσα στα stand του πιο πολυσυλλεκτικού φεστιβάλ. Και επειδή η μπίρα ταυτίζεται με τη διασκέδαση, μουσικά δρώμενα με radio shows και DJ Sets, συναυλίες καθώς και stand up καθιστούν το "World of Beer Festival" μια πλήρη all day and night πρόταση για το ζυθόφιλο κοινό της Αθήνας. 

ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ

Το Σάββατο 11.05 από τις 12:00-16:00 ο επίσημος host του φεστιβάλ, ο Διονύσης Αντζαράκης θα ξεσηκώσει με το χιούμορ του τους beer enthusiasts πλαισιώνοντας μοναδικά τη ζυθο-απόλαυση. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει και ένα sit down event έκπληξη στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης, όπου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις 300 συνολικά θέσεις. Ως προς τα live που θα δώσουν ρυθμό στο φεστιβάλ, την Παρασκευή 10.05 από τις 18:00  έως τις 23:00 στην σκηνή θα ανέβουν οι Γιαγκίνηδες, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Κώστας Μακεδόνας. Μια ροκ βραδιά υπόσχονται οι Domenica, τα Κίτρινα Ποδήλατα και οι Μπλέ το Σάββατο 11.05 ενώ την Κυριακή 12.05 ένα non-stop πάρτι καθοδηγούν οι Wedding Singers, η Πέννυ Μπαλτατζή και ο Μύρωνας Στρατής.

world of beer

'Άχαστο είναι το ξεχωριστό Stand up comedy show από τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη, την Παρασκευή 10 Μαΐο. Ραντεβού στις 13:00 στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης, όπου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις 300 συνολικά θέσεις. 

Αν νομίζεις ότι οι εκπλήξεις τελειώνουν εδώ, να σε ενημερώσουμε πως θα υπάρχει ένας ειδικός χώρος, όπου θα γίνονται Βeer Τalks και Tastings από beer sommeliers, bartenders, ζυθοποιούς και στελέχη brands μπίρας της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς. Φυσικά δε θα λείπει το φαγητό στο Street Food, που θα συνοδεύει τέλεια τις μπίρες ώστε να ακολουθήσει μετά ασταμάτητο παιχνίδι στην ειδικά διαμορφωμένη περιοχή με air hockey, παιχνίδια δύναμης, επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι και τον Τυχερό Τροχό.

ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

'Όσο αναμένουμε την ανακοίνωση ακόμη περισσότερων εκπλήξεων προμηθευόμαστε το εισιτήριό μας με €5 για το "World of Beer Festival" εδώ, με το οποίο εξασφαλίζεις είσοδο στο φεστιβάλ, το συλλεκτικό branded IN THE LOOP ποτήρι, 2 μάρκες για free beer tasting – μία μάρκα για την limited edition μπίρα WOB και μία μάρκα για μπίρα εταιρίας μέλους της Eλληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, και παρακολούθηση των stand-up comedy shows και των μουσικών happenings στο stage.   

Ακολουθήσε το "World of Beer Festival" επίσης σε Facebook και Instagram για να μαθαίνεις άμεσα όλα τα νέα του αλλά και τα happenings που θα ανακοινώνονται συνεχώς! 


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.