Lot 51

All day bar στην Πλατεία Βραζιλίας που ειδικεύεται στον specialty καφέ, ενώ διαθέτει κι ενημερωμένη κάβα, πρωτότυπα κοκτέιλ και ανεβαστικές μουσικές, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Ενδιαφέρουσα η κουζίνα του, τόσο με comfort όσο και healthy επιλογές.

Tηλ:

Πληροφορίες:

Ποτό € 6.

Σχετικά άρθρα

Πού τρώμε και πού πίνουμε μετά το μουσείο;

Εστιατόρια, μπαρ και νόστιμα σποτ παρουσιάζουν τα δικά τους απολαυστικά εκθέματα, σε απόσταση αναπνοής από τα σημαντικότερα μουσεία της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
27/02/2024

Τα Ιλίσια σε νέα πεδία γεύσης

Καθώς το νέο Hilton παίρνει σιγά σιγά μορφή ως Conrad, τα Ιλίσια βρίσκονται σε φάση γευστικού αναβρασμού με πολλές νέες αφίξεις και άλλες τόσες κλασικές αξίες να ανανέωνουν το ενδιαφέρον μας για την πιο πολυβραβευμένη γειτονιά της πόλης.

Πού θα πιεις και πού θα φας μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 12η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.

Lot51

Όλη μέρα στην Πλατεία Βραζιλίας

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 13η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.

Πέντε στέκια-θησαυροί στις πλατείες της γειτονιάς

Συνοικιακά μα κοντά στο κέντρο, για καφέ και για κοκτέιλ, γνωστά-άγνωστα και κρυφοί προορισμοί: τα μπαράκια της γειτονιάς έχουν στιλ, ριλάξ διάθεση και είναι κοντά στο σπίτι σου.

Αυτά είναι τα πιο ινσταγκραμικά μπαρ της Αθήνας

Διαθέτουν αβανταδόρικες, φωτογενείς γωνιές κι εντυπωσιακή διακόσμηση, ενώ έχουν χιλιάδες ακολούθους στα social media. Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε από τα πιο δημοφιλή μπαρ που πρωταγωνιστούν στα αθηναϊκά insta-stories.