Συνεχίζει, ασταμάτητα, τα ρεκόρ "Η Μεγάλη Χίμαιρα"

Η διεθνής παραγωγή ξεπέρασε τις 3.100.000 θεάσεις στο Ertflix και αναδεικνύεται ως δημοφιλής τηλεοπτική πρόταση. Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε.

Η Μεγάλη Χίμαιρα

Συνεχίζει να σπάει κάθε ρεκόρ η μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή, που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, "Η μεγάλη χίμαιρα". Με περισσότερες από 3.100.000 θεάσεις, η διεθνής συμπαραγωγή της ΕΡΤ, που βασίζεται στο εμβληματικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση, έχει καθηλώσει τους επισκέπτες τής πιο δημοφιλούς πλατφόρμας στη χώρα μας, του Ertfllix.

Η ανταπόκριση του κοινού είναι εντυπωσιακή ακόμη και στα social media, καθώς οι χρήστες ανυπομονούν για το 6ο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς, που θα είναι διαθέσιμο στο Ertfllix το πρώτο λεπτό του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου, στις 00:01, και στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2026 στις 22:00.

Οι επισκέπτες της πλατφόρμας και οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 θα παρακολουθήσουν το συγκλονιστικό φινάλε μιας αλυσίδας τραγικών γεγονότων που θα σημαδέψουν για πάντα το σπίτι των Ρεΐζηδων, αλλά και τη ζωή των πρωταγωνιστών στιγματίζοντάς τους.

Η μικρή Άννα παλεύει για τη ζωή της, ενώ η ατμόσφαιρα πάνω από το αρχοντικό του Επισκοπειού βαραίνει όλο και περισσότερο. Η Μαρίνα, η Ρεΐζαινα και ο Μηνάς στέκονται μέρα νύχτα γύρω από το κρεβάτι του παιδιού, με τα νεύρα τεντωμένα και τη συνείδηση του καθενός φορτωμένη με ανείπωτα βάρη. Μακριά, στη "Χίμαιρα", ο Γιάννης μετρά τις μέρες μέχρι να γυρίσει στο νησί, χωρίς να γνωρίζει την πραγματική έκταση της κρίσης που έχει ξεσπάσει στην οικογένειά του. Μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα ασφυξίας, μια μοιραία νύχτα όλα όσα καταπιέζονταν –επιθυμίες, ενοχές, πίκρες– ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο και… η συνέχεια επί της οθόνης.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Είναι το Ριφιφί η καλύτερη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια;

Χθες, η ελληνική σειρά που πρωτοπροβλήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στη Magenta TV -καθότι παραγωγή της- έκανε το ντεμπούτο της στην ιδιωτική τηλεόραση μέσω του Alpha TV. Και αυτή είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για να (ξανα)μιλήσουμε για αυτήν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΡΑΛΛΗ
22/09/2026

Οι ελληνικές σειρές που θα μας απασχολήσουν φέτος

Η νέα τηλεοπτική σεζόν φέρνει δυνατές ιστορίες, σειρές εποχής, οικογενειακά δράματα και μεγάλους έρωτες που θα κρατήσουν το κοινό καθηλωμένο.

Απόψε (22/09) στην TV: Η Barbie ανακαλύπτει τον πραγματικό κόσμο

Η Barbie εγκαταλείπει τον τέλειο κόσμο της και αναζητά τη θέση της στον πραγματικό κόσμο.

To "Κάποτε στο Χόλιγουντ" αποκτά σίκουελ και αυτό είναι το πρώτο trailer

Το ενδιαφέρον είναι ότι στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντάμε τον Ντέιβιντ Φίντσερ, με τον Κουέντιν Ταραντίνο να υπογράφει μόνο το σενάριο.

"Κάμπινγκ": Πρεμιέρα απόψε για τη μαύρη κωμωδία

Ποια θα είναι η σειρά που θα μας απασχολήσει φέτος — και γιατί είναι το "Κάμπινγκ";

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας (21-26/09)

Όλες οι νέες, αξιόλογες σειρές που κυκλοφορούν εντός της εβδομάδας στις πλατφόρμες streaming, αλλά και στην ελληνική τηλεόραση για να μη λείψει τίποτα από τη λίστα σου.

Κι αν το Furious του Disney+ είναι η σειρά της χρονιάς;

98% στο Rotten Tomatoes και 7.9 στο IMDb συγκέντρωσε η νέα σειρά του Hulu. Eιδικά το 2ο δε φημίζεται για τη γενναιοδωρία του στις βαθμολογίες, άρα είναι σχεδόν περιττό να πούμε ότι εδώ έχουμε ένα σοβαρό "διαμαντάκι".