"Σιωπηλός Δρόμος": Η ελληνική σειρά που συνεχίζει ακάθεκτη την επιτυχημένη διεθνή πορεία

Μετά από την προβολή της σε Ευρώπη και Αμερική, η καθηλωτική δραματική-αστυνομική σειρά του Βαρδή Μαρινάκη φτάνει πλέον και στο τηλεοπτικό κοινό της Αυστραλίας.

Σιωπηλός Δρόμος

Έχοντας ήδη κατακτήσει την Ιταλία, την Αμερική και τον Καναδά, η κορυφαία δραματική σειρά του Mega "Σιωπηλός Δρόμος" που μας καθήλωσε πριν δύο τηλεοπτικές σεζόν αποτελώντας μία από τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης μέσα στο 2021, συνεχίζει πανάξια την επιτυχημένη διεθνή πορεία της ταξιδεύοντας στην Αυστραλία.

Διαβάστε Επίσης

Η Beta Film, στην οποία το Mega παραχώρησε τα δικαιώματα παγκόσμιας διανομής του "Σιωπηλού Δρόμου", προχώρησε σε συμφωνία με το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Special Broadcasting Service (SBS) για τη μετάδοση της σειράς. Το SBS κατέχει εξέχουσα θέση στον χώρο των media της Αυστραλίας διαθέτοντας πληθώρα τηλεοπτικών καναλιών και ραδιοφωνικών σταθμών.

Σιωπηλός Δρόμος

Σε σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, ο κινηματογραφικής αισθητικής "Σιωπηλός Δρόμος" έχει την σκηνοθετική υπογραφή του Βαρδή Μαρινάκη, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης.

Η υπόθεση του "Σιωπηλού Δρόμου"

Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων. Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα, οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.