Ο "Σιωπηλός Δρόμος" του Mega σε πρώτη ευρωπαϊκή προβολή

Η καθηλωτική δραματική-αστυνομική σειρά του Βαρδή Μαρινάκη ξεκινά και επίσημα την πορεία της στα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα.

Σιωπηλός Δρόμος

Μετά την επιτυχημένη παρουσίασή του στην τηλεοπτική αγορά των Κανών MIPTV από την Beta Film, η οποία κατέχει τα δικαιώματα παγκόσμιας διανομής της σειράς, ο "Σιωπηλός Δρόμος" προσέλκυσε το ενδιαφέρον των στελεχών της Mediaset, του μεγαλύτερου ιδιωτικού ραδιοτηλεοπτικού ομίλου στην Ιταλία, και ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στην ιταλική τηλεόραση.

Ο "Σιωπηλός Δρόμος", σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη και σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, πρόκειται να μεταγλωττιστεί και σύντομα θα προβληθεί στην prime time ζώνη της ιταλικής τηλεόρασης ως η πρώτη σειρά μυθοπλασίας ελληνικής παραγωγής που θα προβληθεί στην Ιταλία.

Σιωπηλός Δρόμος

Ο "Σιωπηλός Δρόμος" που ήρθε στο Mega πριν από ένα χρόνο και μας εντυπωσίασε με την κινηματογραφική του αισθητική και το δεμένο σενάριό του (αυτήν την περίοδο η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη στο Mega κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 00:20), πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ).

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ενώ την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.