Το τρέιλερ του "Έτερος Εγώ: Νέμεσις" κυκλοφόρησε και η αγωνία χτυπάει κόκκινο

Μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή της σειράς που άλλαξε τα δεδομένα στην ελληνική μυθοπλασία.

Έτερος Εγώ Νέμεσις

"Με το "Έτερος Εγώ: Νέμεσις" δεν μένουν αναπάντητα ερωτήματα. Κλείνουν όλα τα ανοιχτά κεφάλαια που έχουν να κάνουν με το "Έτερος εγώ”, από την ταινία έως τη σειρά", μας είχε δηλώσει ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Η τελευταία πράξη της σειράς του, σε παραγωγή Cosmote TV και με την Κατερίνα Φιλιώτου να συνυπογράφει το σενάριο, έρχεται στις οθόνες την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 23:00 (ταυτόχρονη πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 1HD και ΟΝ DEMAND στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS). 

Διαβάστε Επίσης

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος οκτώ επεισοδίων, όπου όλες οι υποθέσεις θα κλείσουν και όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν, έρχεται με ένα πολυπληθές και άκρως εντυπωσιακό καστ. Στο πρώτο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε η Cosmote TV, όπως είναι λογικό δεν αποκαλύπτονται πολλά από την εξέλιξη της ιστορίας, αποκαλύπτεται όμως μια μεγάλη αλήθεια: "Τώρα όλοι περιμένουν την τελευταία πράξη", αναγράφεται, κάτι που ισχύει τόσο για τους ήρωες του "Έτερος Εγώ: Νέμεσις" όσο και για το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε το τρέιλερ του "Έτερος Εγώ: Νέμεσις"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Απόψε (24/10) στην TV: Το αριστούργημα του Πιερ Πάολο Παζολίνι

Ένα ταξίδι στην Ιταλία του παρελθόντος και ένα σπιντάτο heist movie απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/10/2025

Αυτές είναι οι σειρές που θα δούμε στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Από τον Σωτήρη Τσαφούλια έως τον Σαβέριο Κοστάντσο, η φετινή διοργάνωση μας επιφυλάσσει πολλές τηλεοπτικές εκπλήξεις.

"Μια Νύχτα Μόνο": Γνωρίζουμε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του Mega

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα πρωταγωνιστήσουν στο δράμα που θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι.

"Μεγάλη Εικόνα": Το πολιτικό σκηνικό μετά τις νέες δημοσκοπήσεις

Το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ, το νομοσχέδιο του 13ώρου και ο Άγνωστος Στρατιώτης πρωταγωνιστούν στο επόμενο επεισόδιο.

Απόψε (23/10) στην TV: Μπραντ Πιτ, Ντάνιελ Κρεγκ και Ντενζέλ Ουάσινγκτον

Περιπέτεια, δράμα και κατασκοπεία απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Πίσω στα 80s, ο Διονύσης Σαββόπουλος γιόρταζε το ελληνικό τραγούδι

Με αφορμή τον θάνατο του μεγάλου μουσικού, θυμόμαστε την εκπομπή του στην ΕΡΤ που ήταν γεμάτη τραγούδια, συνεργασίες, αφιερώματα και συζητήσεις.

"Χαίρω Πολύ, Σαββόπουλος": Το ντοκιμαντέρ ενός νεαρού Θεσσαλονικιού

Η ΕΡΤ αποτίει φόρο τιμής στον μεγάλο τραγουδοποιό, στιχουργό και ερμηνευτή.