Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του "Έτερος Εγώ: Νέμεσις"

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της κορυφαίας σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια αναμένεται να μας καθηλώσει ξανά στην COSMOTE TV.

Έτερος Εγώ Νέμεσις

Η αντίστροφη μέτρηση για την αρχή του τέλους του "Έτερος Εγώ" μόλις άρχισε. Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 23:00 κάνει πρεμιέρα ο πολυαναμενόμενος τρίτος και τελευταίος κύκλος της αστυνομικής σειράς "Έτερος Εγώ" της COSMOTE TV με τίτλο "Έτερος Εγώ: Νέμεσις". Σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, η σειρά που αναμένεται να μας καθηλώσει θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD.

Η υπόθεση

Στον νέο κύκλο 8 επεισοδίων της σειράς-φαινόμενο, που θα συστήσει 31 νέους χαρακτήρες/ρόλους, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του.  Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Το καστ

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), o Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Παράλληλα, ο νέος κύκλος επεισοδίων του "Έτερος Εγώ" υποδέχεται μια σειρά καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών, οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος "Stan" Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου κ.α.

Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους Δημήτρη Μαυρόπουλο, Θάνο Τοκάκη, Χρήστο Σαπουντζή, Νίκη Λάμη, Κρις Ραντάνοφ, Άρη Αντωνόπουλο, Κυριάκο Σαλή, Τόνια Μαράκη, Βασίλη Μπατσακούτσα, Αθηνά Αλεξοπούλου, Μελισσάνθη Μάχουτ, Φώτη Θωμαΐδη, Κων/νο Σειραδάκη, Γιάννη Εγγλέζο, Μαρία Παπαλάμπρου, Μελέτη Γεωργιάδη, Δημήτρη Λαγούτη.

Δείτε νέες φωτογραφίες από την 3η σεζόν

Έτερος Εγώ Νέμεσις

Έτερος Εγώ Νέμεσις

Έτερος Εγώ Νέμεσις
Έτερος Εγώ Νέμεσις

Έτερος Εγώ Νέμεσις

Έτερος Εγώ Νέμεσις

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.