Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την 4η σεζόν του "Stranger Things"

Μια νέα υπερφυσική απειλή έρχεται να ταράξει (κι’ άλλο) την παρέα της σειράς-φαινόμενο του Netflix.

Stranger Things 4

Δεν είναι κρυφό ότι το "Stranger Things" αποτελεί ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του Netflix. Από το 2016, όταν η σειρά των αδελφών Ντάφερ έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα, συγκέντρωσε αμέτρητους φαν ανά τον κόσμο και άλλα τόσα βραβεία που επιβεβαίωναν ότι η φήμη της είναι ανάλογη της ποιότητάς της. Λογικό είναι λοιπόν το Netflix να θέλει να κρατήσει ψηλά τον πήχη που έθεσε, κι έτσι, με τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων προ των πυλών, να παρουσιάσει μια νέα μεγάλη σεζόν – κυριολεκτικά και μεταφορικά, καθώς η σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη (πρεμιέρα 27 Μαΐου και 1η Ιουλίου), ενώ οι πρώτες εικόνες μάς προετοιμάζουν για κάτι πολύ δυνατότερο.

Στο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης 4ης σεζόν που μόλις κυκλοφόρησε, τις εντυπώσεις κλέβει φυσικά η νέα, τεράστια, (σχεδόν) ανθρωπόμορφη υπερφυσική απειλή, ένα πλάσμα που θυμίζει πολύ τον Night King του "Game of Thrones" και για το οποίο δεν έχουμε κανένα παραπάνω στοιχείο.

Stranger Things 4

H όλη ατμόσφαιρα του τρέιλερ φανερώνει πως η επιρροή των δημιουργών από τον Steven King είναι πιο δυνατή από ποτέ, ενώ, φυσικά, δεν παραλείπονται τα απαραίτητα στοιχεία για τους ήρωες: Μερικούς μήνες μετά από τη μάχη του Στάρκορτ που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Χόκινς, η παρέα χωρίζεται για πρώτη φορά. Όλοι τους βρίσκονται στο λύκειο του Χόκινς εκτός της Ιλέβεν και του Γουίλ που έχουν μετακομίσει. Ο Χόπερ κρατείται αιχμάλωτος στη Ρωσία και η Μαξ θρηνεί τον αδελφό της τον Μπίλι που θυσιάστηκε – α, και απ’ ότι φαίνεται η ίδια αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις, τη στιγμή που η Ιλέβεν ομολογεί πως δεν έχει πλέον τις δικές της. Μπερδεμένο; Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για απαντήσεις και περιπλανήσεις στο Upside Down, και μην ξεχνάμε ότι σ’ αυτήν την σεζόν θα μάθουμε και περισσότερα για το αινιγματικό παρελθόν της Ιλέβεν, σύμφωνα με το πρώτο teaser που είχε κυκλοφορήσει.

Μέχρι τις 27/5 λοιπόν που κάνει πρεμιέρα το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν, ας αρκεστούμε σε όσα αποκαλύπτει το τρίλεπτο τρέιλερ: 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.