Οι σειρές που κάνουν comeback αυτή την άνοιξη

Αφήνουμε για λίγο στην άκρη τις –πολλές– νέες σειρές που έρχονται και πιάνουμε τις πρεμιέρες αυτών που με τους νέους κύκλους τους συνεχίζουν να μας κρατούν στα κόκκινα.

Ozark: τέταρτη σεζόν και τελευταία, τμηματικά

"Atlanta", σεζόν 3

Atlanta

Χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε καμία άλλη σειρά, η ανυπομονησία μας φτάνει ταβάνι λίγο πριν την επιστροφή του "Atlanta". Δικαιολογημένα, καθώς έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια από την προβολή της δεύτερης σεζόν αυτής της ιδιαίτερης σειράς του πολυτάλαντου και βραβευμένου με Emmy και Χρυσή Σφαίρα Ντόναλντ Γκλόβερ, μιας σειράς που για πολλούς (και για εμάς μαζί) χαρακτηρίζεται μόνο ως ένα ευφυέστατο τηλεοπτικό διαμάντι. Τα νέα επεισόδια βρίσκουν τους Ερν, Άλφρεντ, Ντάριους και Βαν στην Ευρώπη, σε μια περιοδεία για την προώθηση του ράπερ Paper Boi, με τα πράγματα –όπως είναι αναμενόμενο– να πηγαίνουν σουρεαλιστικά περίεργα. Πρεμιέρα στις 24/3 στο FX.

"Ozark", σεζόν 4, μέρος 2ο

Ozark 4

Το φινάλε της βραβευμένης σειράς του Netflix έρχεται τελικά νωρίτερα απ’ ό,τι πιστεύαμε, μιας και το πρώτο μέρος της 4ης και τελευταίας σεζόν έφτασε στις οθόνες μας μόλις στα τέλη Ιανουαρίου. Τα επτά τελευταία επεισόδια αποκαλύπτονται στις 29/4 και το teaser τους επικεντρώνεται δικαιολογημένα στη Ρουθ της εξαιρετικής Τζούλια Γκάρνερ, που με την ερμηνεία της στο cliffhanger τελευταίο επεισόδιο άφησε τους τηλεθεατές (αλλά και τους Μπερντ) με το στόμα ανοιχτό. Πού θα ξεσπάσει τελικά ο χαρακτήρας της; Και πού θα κάτσει η μπίλια για τους Μπερντ, που έχουν απλωθεί από το ξέπλυμα χρημάτων, το ναρκεμπόριο και το καζίνο μέχρι την πολιτική και τις… φιλανθρωπίες;

"Stranger Things", σεζόν 4

Stranger Things 3: Το καλοκαίρι που άλλαξαν τα πάντα

Για τις καλύτερες διακοπές της παρέα με τον Μάικ ετοιμάζεται η Ιλέβεν, με αφορμή το γνωστό spring break των αμερικανικών σχολείων και, κάπου εδώ, το σύμπαν (σε οποιαδήποτε διάστασή του) αρχίζει να κρυφογελάει... Από την Καλιφόρνια, όπου ζει πλέον η Ιλέβεν με την οικογένεια του Γουίλ, μέχρι το Χόκινς και το ρωσικό εργαστήριο όπου κρατείται ο Χόπερ, οι πύλες προς το Upside Down φυσικά και παραμένουν ανοιχτές και περιμένουν την παρέα εφήβων της μεγάλης επιτυχίας του Netflix για άλλον ένα γύρο αναμέτρησης. Ο τέταρτος και προτελευταίος κύκλος χωρίζεται σε δύο μέρη, με την πρεμιέρα του πρώτου να ορίζεται για τις 27/5.

"Better Call Saul", σεζόν 6

better call Saul

Έπειτα από τις πολλές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας αλλά και της διακοπής των γυρισμάτων εξαιτίας της καρδιακής προσβολής, που υπέστη ο πρωταγωνιστής Μπομπ Όντενκερκ το περασμένο καλοκαίρι, το εξαιρετικά επιτυχημένο spin off του "Breaking Bad" οδεύει κι αυτό προς το φινάλε. Χωρισμένη σε δύο μέρη, η τελευταία σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 18/4 στο AMC (στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη στο Netflix) και φαίνεται να αποκαλύπτει πλέον πώς η ιστορία του "λερωμένου" δικηγόρου Τζίμι ΜακΓκιλ ή αλλιώς Σολ Γκούντμαν μπλέχτηκε με τα γεγονότα του "Breaking Bad".

"Barry", σεζόν 3

Barry

Έπειτα από τρία χρόνια απουσίας, ο αγαπημένος δολοφόνος με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας. Στα οκτώ νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου, ο Μπάρι θέλει να αφήσει για πάντα πίσω του τις αιματηρές του συνήθειες και να αφοσιωθεί πλήρως στο πραγματικό πάθος του, την υποκριτική. Το παρελθόν, όμως, δεν σβήνει έτσι εύκολα και σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες, αλλά και να ανακαλύψει τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να γίνει πληρωμένος δολοφόνος. Η τρίτη σεζόν της απολαυστικής μαύρης κωμωδίας του Μπιλ Χάντερ έρχεται στο ΗΒΟ στις 24/4.

"Bridgerton", σεζόν 2

BRIDGERTON

Η μεγάλη επιτυχία εποχής του Netflix επιστρέφει, με τη λαίδη Γουίσλνταουν (η ταυτότητα της οποίας παραμένει κρυφή για τους ήρωες) να πιάνει ξανά την πένα της, έτοιμη να αποκαλύψει και πάλι τα σκάνδαλα της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου της Αντιβασιλείας. Μετά το ρομαντικό love story της Ντάφνι Μπρίτζερτον και του Δούκα του Χέιστινγκς, η δεύτερη σεζόν επικεντρώνεται στην αναζήτηση της κατάλληλης συζύγου για τον Άντονι Μπρίτζερτον (Τζόναθαν Μπέιλι) ανάμεσα σε φιλόδοξες ντεμπιτάντ αλλά και νέες αφίξεις από την Ινδία. Πρεμιέρα στις 25/3. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.