Τι ξεχωρίζουμε τον Αύγουστο στο Netflix

Το τηλεοπτικό revival του «Karate Kid», το φινάλε του «Orange Is the New Black», ο άρχοντας της κόλασης στην πέμπτη σεζόν του «Lucifer», αγαπημένες ταινίες, καθώς και φρέσκες, πρωτότυπες παραγωγές, καταφθάνουν στο Netflix.

Τι ξεχωρίζουμε τον Αύγουστο στο Netflix

Το τηλεοπτικό revival του «Karate Kid», το φινάλε του «Orange Is the New Black», ο άρχοντας της κόλασης στην πέμπτη σεζόν του «Lucifer», αγαπημένες ταινίες, καθώς και φρέσκες, πρωτότυπες παραγωγές, καταφθάνουν τον Αύγουστο στην πασίγνωστη πλατφόρμα. Το Netflix κάνει αισθητή την παρουσία του και αυτόν τον μήνα, παραμένοντας η ιδανική συντροφιά για τις καλοκαιρινές διακοπές και το zone out στο χωριό.

«Cobra Kai», σεζόν 1-2

Τι ξεχωρίζουμε τον Αύγουστο στο Netflix - εικόνα 1

Η 80s νοσταλγία που γέννησε τόσα σίκουελ και ριμέικ τα τελευταία χρόνια, έφερε τους Τζόνι Λόρενς και Ντάνιελ Λαρούσο ξανά στο ρινγκ. Η πρωτοβουλία του YouΤube Red, φιλοξενείται από τον Αύγουστο στο Netflix, τριάντα χρόνια μετά το Πρωτάθλημα Αλ Βάλεϊ του 1984. Οι Μπίλι Ζάμπκα και Ραλφ Μάτσιο αναλαμβάνουν τους ρόλους που τους εδραίωσαν, αναζωπυρώνοντας την παλιά έχθρα, ενώ ο Μίστερ Μιγιάγκι επιστρέφει με flash backs από την ταινία και original footage που προβάλλεται για πρώτη φορά. Διαβάστε αναλυτικά την άποψή μας για το «Cobra Kai» εδώ.
Πρεμιέρα 28/8

«Orange Is the New Black», σεζόν 7

Τι ξεχωρίζουμε τον Αύγουστο στο Netflix - εικόνα 2

Τις τελευταίες πινελιές στις προσωπογραφίες των κρατουμένων του Λίτσφιλντ βάζει η Τζέντζι Κόχαν στην έβδομη σεζόν του «Orange Is the New Black». Το φινάλε της σειράς, γροθιά στο στομάχι για τα κακώς κείμενα της αμερικανικής -και όχι μόνο- κοινωνίας, έρχεται στο Netflix πιο επίκαιρο από ποτέ. Ένα χρόνο πριν το ξέσπασμα των διαδηλώσεων κατά της αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ, η σειρά έφερε στο τραπέζι θέματα όπως ο αυταρχισμός στις φυλακές, η ανεπάρκεια των δομών ψυχικής στήριξης, οι κοινωνικές, έμφυλες και φυλετικές ανισότητες και η διαχείριση του μεταναστευτικού από τον Trump. Το post credit «αντίο» των συντελεστών, χιουμοριστικό και νοσταλγικό ταυτόχρονα, έκλεισε κάτι που δεν βλέπουμε συχνά: μια σειρά που είχε το τέλος που της άξιζε.
Πρεμιέρα 26/8

«Λούσιφερ», σεζόν 5

Τι ξεχωρίζουμε τον Αύγουστο στο Netflix - εικόνα 3

Ο Tom Ellis ανοίγει τα φτερά του και φτάνει στο Netflix για το πρώτο μέρος της πέμπτης σεζόν του «Lucifer». Μια χορταστική χρονιά για τους φαν της σειράς, αφού η πλατφόρμα αποφάσισε να αυξήσει τα επεισόδια σε δεκαέξι. Στη συναισθηματική τελευταία σεκάνς του προηγούμενου κύκλου, ένα δυνατό φιλί σηματοδότησε τον χωρισμό του Λούσιφερ με την Κλόι, πριν εκείνος επιστρέψει στον θρόνο του. Το τρέιλερ του πέμπτου κύκλου υπόσχεται δράση και συναίσθημα, ωστόσο, το βίντεο που κυκλοφόρησε το Netflix πριν ένα μήνα, με τις πιο σέξι στιγμές του Λούσιφερ, μας διαβεβαιώνει ότι η σειρά δεν ξεχνά τις σπιρτόζικες ατάκες και το «διαβολικό» της χιούμορ.
Πρεμιέρα 21/8

«Η Βροχή», σεζόν 3

Τι ξεχωρίζουμε τον Αύγουστο στο Netflix - εικόνα 4

Το δανέζικο sci-fi επιστρέφει με τρίτη σεζόν, ακριβώς εκεί που μας άφησε στην δεύτερη. Στημένο σε έναν δυστοπικό, μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, χρόνια μετά τον αποδεκατισμό του πληθυσμού της Σκανδιναβίας από τη βροχή, οι ήρωες προετοιμάζονται για το τέλος. Τις δύο πρώτες ατμοσφαιρικές σεζόν διαδέχεται ο τρίτος κύκλος, υποσχόμενος να ανεβάσει το τέμπο και να προσφέρει γενναιόδωρη δράση μέσα από την σύγκρουση των δύο πρωταγωνιστών. Ο μικρός αριθμός των επεισοδίων, καθιστά την «Βροχή» ιδανική επιλογή για binge-watching, ειδικά για τους λάτρεις εκείνου του βορειοευρωπαϊκού κλίματος που απογείωσε το «Dark».
Πρεμιέρα 6/8

«Νέες και ατίθασες κυνηγοί κεφαλών», σεζόν 1

Τι ξεχωρίζουμε τον Αύγουστο στο Netflix - εικόνα 5

Εκτός από το φινάλε του «Orange Is the New Black», η Τζέντζι Κόχαν κάνει αισθητή την παρουσία της στο Netflix, με μια φρέσκια, πρωτότυπη, coming of age κωμωδία, αυτή τη φορά από το πόστο του παραγωγού. Ενάντια σε κάθε νόρμα του συντηρητικού Νότου, οι δίδυμες Στέρλινγκ και Μπλερ συνεργάζονται με έναν κυνηγό επικηρυγμένων για να πιάσουν όλους τους φυγάδες στην Ατλάντα. Πόσο δύσκολο είναι να σταθείς σε ένα χριστιανικό λύκειο, όταν παράλληλα κυνηγάς εγκληματίες;
Πρεμιέρα 14/8

«Project Power», των Χένρι Γιοστ και Άριελ Σούλμαν

Τι ξεχωρίζουμε τον Αύγουστο στο Netflix - εικόνα 6

Στις πρωτότυπες ταινίες του Netflix ξεχωρίζει η συνεργασία του Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ και του Τζέιμι Φοξ με τίτλο «Project Power». Ένα superhero movie με καταιγιστική δράση, που βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών κόσμων: ενός πρώην στρατιώτη, μιας έφηβης κι ενός μπάτσου. Με φόντο τη Νέα Ορλεάνη, αναζητούν την πηγή ενός χαπιού που δίνει προσωρινά υπερδυνάμεις, διαφορετικές για κάθε χρήστη. Τι θα συμβεί αν απαντήσουν στη δύναμη με δύναμη και πάρουν οι ίδιοι το χάπι; Το καλογυαλισμένο τρέιλερ προαναγγέλλει ένα νεονουάρ στυλιζάρισμα σε μια ταινία που δεν τσιγκουνεύεται εφέ και δράση.
Πρεμιέρα 14/8

«Η Αχτύπητη Κίμι Σμιντ: Κίμι Εναντίον Αιδεσιμότατου», της Κλέρ Σκάνλον

Τι ξεχωρίζουμε τον Αύγουστο στο Netflix - εικόνα 7

Έλι Κέμπερ και Ντάνιελ Ράντκλιφ πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία της παιχνιδιάρας Κίμι. Ωστόσο, αυτή τη φορά μπορείς να επισκεφτείς και εσύ τον campy, σουρεάλ κόσμο της. Η αγαπημένη σειρά αποκτά τη δική της ταινία, στην παράδοση των choose your own adventure του Netflix. Αυτή τη φορά η Κίμι παντρεύεται, αλλά, πρώτα, πρέπει να αντιμετωπίσει εκρήξεις, ένα χάμπουργκερ που χορεύει και τα μοχθηρά σχέδια του Αιδεσιμότατου. Εσείς αποφασίζετε τι θα κάνει η Κίμι.
Πρεμιέρα 5/8

«Το μεταναστευτικό στις Η.Π.Α.», των Σάουλ Σγουόρτς και Κριστίνα Κλάους

Τι ξεχωρίζουμε τον Αύγουστο στο Netflix - εικόνα 8

Και αυτόν τον μήνα το Netflix επενδύει και στα ντοκιμαντέρ, με θέματα που καλύπτουν από τα δίκτυα και την πολιτική μέχρι το gaming και τις μορφές συνδεσιμότητας το 2020. Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το μεταναστευτικό στις Η.Π.Α.» ερευνά διαρκείς αδυναμίες του αποσαθρωμένου μεταναστευτικού συστήματος στην Αμερική. Έχοντας ασχοληθεί στο «Τρόπαιο» με το κερδοφόρο κυνήγι μεγάλων θηραμάτων και τη διάσωση των άγριων ειδών, οι δημιουργοί στρέφουν το βλέμμα τους στον τρόπο που ανταποκρίνεται η μηδενική ανοχή σε μια από τις επιτακτικότερες κοινωνικές προκλήσεις, καθώς και στην κλιμάκωση του σχετικού πολιτικού ντιμπέιτ.
Πρεμιέρα 3/8

Μην χάσετε επίσης

Τι ξεχωρίζουμε τον Αύγουστο στο Netflix - εικόνα 9

Η πλατφόρμα προσθέτει ταινίες που διακρίθηκαν στην οσκαρική κούρσα, memeber berries και φρέσκιες κινηματογραφικές προτάσεις για κάθε γούστο. Η Νούμι Ραπάσε επί επτά («Τι Συνέβη στη Δευτέρα» του Τόμι Βίρκολα, πρεμιέρα 1/8), η πιο εκκεντρική, goth οικογένεια («Οικογένεια Άνταμς» του Μπάρι Σόνενφελντ, πρεμιέρα 1/8), ο Ράιαν Γκόσλινγκ ως Νιλ Άρμστρονγκ στην πρώτη ταινία του Σαζέλ που δεν αφορά την μουσική («Ο Πρώτος Άνθρωπος» του Ντάμιεν Σαζέλ, πρεμιέρα 18/8) και ο κινηματογραφικός προάγγελος του black-lives-matter δια χειρός ενός σπουδαίου σκηνοθέτη-ακτιβιστή («Η Παρείσφρηση» του Σπάικ Λι, πρεμιέρα 1/8) μας περιμένουν στο Netflix για να μας κρατήσουν συντροφιά αυτόν τον Αύγουστο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η δυναμική επιστροφή του "Maestro" με το ποιητικό "Mother"

Μετά την παγκόσμια επιτυχία της 1ης σεζόν, η δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επέστρεψε στο MEGA και το Νetflix.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/05/2024

"Maestro": Απόψε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 2ης σεζόν στο MEGA και το Netflix

Η κορυφαία σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει σήμερα, 16/5, στο MEGA στις 22.40, ενώ την ίδια ώρα θα γίνουν διαθέσιμα τα 4 πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν στο Netflix.

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.