Το Ιταλικό εστιατόριο του «Four Seasons Astir Palace» με τη Μάγκυ Ταμπακάκη ως
επικεφαλής του μιξάρει ιταλικά standards όπως η κλασική καρμπονάρα, με signature
δημιουργίες της σεφ σαν τα μαύρα arancini τρούφας σε κρέμα παρμεζάνας, για να προσφέρει
μια προσεγμένη μια comfort ματιά στη μαγειρική παράδοση της γειτονικής χώρας, χωρίς να
φοβάται να στρέψει τον προβολέα σε λιγότερο γνωστά, ρουστίκ πιάτα της όπως η pasta mista
με κρέμα φασολιών, παρουσιασμένα εδώ στην πιο φινιρισμένη εκδοχή τους. Η απλόχωρη,
ντιζαϊνάτη σάλα αγκαλιάζει τον επισκέπτη με αίσθηση ζεστής πολυτέλειας, η λίστα κρασιών
κρύβει σπάνια διαμάντια του ιταλικού αμπελώνα, ενώ οι εξαιρετικά καλότροποι, φιλόξενοι
περιποιητές κάνουν την εμπειρία ακόμη πιο οικεία. Κυρ. 1-5 μ.μ. brunch. [P]
Μενού Αγίου Βαλεντίνου
Ποτήρι Taittinger Rose
Γαρίδες Carabineros
Foie Gras και Coulis από Φρούτα του Πάθους
Φρέσκα Ραβιόλι Αστακού
Μαύρη Τρούφα και Lime
Φιλέτο US Prime Beef με Μανιτάρια Chanterelle
Pomme Maxim’s, Καραμελωμένα Κρεμμύδια και Guanciale
Ή Φιλέτο Γλώσσας
Beurre Blanc με Χαβιάρι Oscietra και Gnocchi από Βασιλικό και Παντζάρι
Καρδιά από Βατόμουρα
Κρέμα Lime και Παγωτό Βανίλια και Tonka Bean
Σοκολατάκια
Take Away
Χρέωση κατ’ άτομο € 75
Ο χάρτης
Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη