Το κομψό εστιατόριο στην οροφή του ξενοδοχείου «TheZillers Boutique Hotel», με την
ατμοσφαιρική σάλα που αγαπούν ιδιαιτέρως οι ξένοι επισκέπτες της πόλης, έχει για
πρώτο πιάτο τη συναρπαστική του θέα στην Ακρόπολη, αλλά και χορταστικές βίστες
στη Μητρόπολη Αθηνών και την πλατεία της. Το κύριο θέμα, βέβαια, έρχεται από την
ανακαινισμένη ανοιχτή κουζίνα, εντυπωσιακή από μόνη της, στην οποία τη μπαγκέτα
κρατά ο νεαρός σεφ Βασίλης Ρούσσος, από τη μεγάλη του Έκτορα Μποτρίνι σχολή.
Εδώ, η εξαιρετική πρώτη ύλη γίνεται βάση για πιάτα που προσεγγίζουν την ελληνική
γεύση από δημιουργική σκοπιά, με προτάσεις που συνδυάζουν δημιουργική φινέτσα
με comfort στρογγυλάδα. Highlight στα δύο degustation μενού (€ 95 &125) είναι οι κόκκινες
γαρίδες με ντομάτα κονφί, κρέμα περγαμόντο και γλυκό κουταλιού κουμ κουάτ, αλλά
και το πιτσούνι (όταν διατίθεται) με υφές μανιταριών, ενώ εξαιρετικά επιδόρπια
ετοιμάζει για το φινάλε ο chef pâtissier Χρήστος Παπαδογιάννης. Top Notch
Μενού Αγίου Βαλεντίνου
Το καλωσόρισμα του Σεφ
Baby ρόκα/ φουντούκια/ σοκολάτα xocopili
Ραβιόλι φουά γκρά / γλάσο κακάο/ κονσομέ πάπιας
Φραγκόκοτα/ σελινόριζα/ μαύρη τρούφα/ καρπός του κακάο