Ανακύκλωσε την παλιά συσκευή θέρμανσης και στήριξε την δεντροφύτευση σε Αττική και Εύβοια

Στο πλαίσιο της καμπάνιας "my glorious green moments", δίνεται η δυνατότητα στους ενήλικες καταναλωτές να ανακυκλώσουν την παλιά τους συσκευή θέρμανσης σε επιλεγμένα σημεία.

“my glorious green moments”

Σημαντική στήριξη στην βιοποικιλότητα της χώρας μας προσφέρει αυτό το διάστημα η ΒΑΤ Hellas powered by glo σε συνεργασία με την ΜΚΟ we4all. Εγκαινιάζοντας ένα νέο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης το "my glorious green moments”, με μετρήσιμο και ουσιαστικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, η ΒΑΤ Hellas μαζί με την ομάδα εργαζομένων της εταιρείας και τους επωνύμους φίλους της Γιώργο Καράβα, Αντώνη Καλαγάτση και Πηνελόπη Αναστασοπούλου προχώρησαν σε δεντροφύτευση σε περιοχή της Βαρυμπόμπης. Πως όμως φτάσαμε σε αυτή την δράση για ένα πιο βιώσιμο μέλλον; 

Στο πλαίσιο της καμπάνιας "my glorious green moments”, δίνεται η δυνατότητα στους ενήλικες καταναλωτές να ανακυκλώσουν την παλιά τους συσκευή θέρμανσης ακολουθώντας όλα τα βήματα εδώ. Μάλιστα, για κάθε μία συσκευή που συλλέγεται θα φυτευτεί και ένα δέντρο σε πληγείσες περιοχές, με τη βοήθεια της MKO we4all.

Στα της δράσης τα γενόμενα, το όφελος είναι διπλό αφού η συλλογή συσκευών μειώνει το αποτύπωμα έναντι της αύξησης του πρασίνου, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζονται οι περιοχές που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές, δημιουργώντας νέους πνεύμονες πρασίνου τους επόμενους μήνες.

Όταν η εταιρική κοινωνική ευθύνη επενδύει στο μέλλον, γεννιούνται υπέροχες ιδέες και πρωτοβουλίες τις οποίες η BAT Hellas και το glo μάς καλούν να αγκαλιάσουμε και να δημιουργήσουμε τα δικά μας glorious green moments, ανακυκλώνοντας την παλιά μας συσκευή θέρμανσης. Ανάμεσα στις περιοχές που έχουν επιλεχθεί με βάση τις ανάγκες τους για υποστήριξη της βιοποικιλότητας βρίσκονται η Βαρυμπόμπη, η Παιανία, η Παλαιά Φώκαια, το Ντράφι και η ταλαιπωρημένη Βόρεια Εύβοια. Δεντροφύτευση με κυπαρίσσια, σφενδάμια, δάφνες, βελανιδιές, αριές, μυρτιές, χαρουπιές και μελισσοκομικά φυτά θα χαρίσουν νέους πνεύμονες πρασίνου σε δασικές και περιαστικές δασικές εκτάσεις, αλλά και σε οικισμούς που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές των προηγούμενων ετών.

Στο διαρκές ταξίδι της, η BAT Hellas πραγματοποιεί δράσεις που δίνουν αξία στην ελληνική κοινωνία, με την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων της, όπως είναι η αναβάθμιση και η ενίσχυση της προσβασιμότητας του Βοτανικού Κήπου Διομήδους και η δημιουργία του πρώτου πλήρους ενερειακά αυτόνομου πάρκου (e-Πάρκο) στο Δήμο Αμαρουσίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Πασχαλινές περιηγήσεις σε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα

Όσα ετοιμάζει το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, έναρξη για το This is Athens City Festival και ό,τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 27/4 έως 3/5.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
27/04/2024

Τι έρχεται τον Μάιο στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων περιμένει τους επισκέπτες κάθε ηλικίας, με εικαστικά εργαστήρια και εκθέσεις, ενώ εγκαινιάζεται η συνεργασία του Μουσείου με το Ωδείο Αθηνών.

Περίτεχνα σοκολατένια αβγά και μοσχοβολιστά τσουρέκια για το Πάσχα

Τα πιο φίνα πασχαλινά αβγά της πόλης, που θα συγκινήσουν αισθητικά και γευστικά μεγάλους και μικρούς.

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.