Κινήσου στην πόλη με ελευθερία και περισσότερες επιλογές με την νέα κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα

κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα

Η νέα κάρτα Dual είναι η πρώτη κάρτα στην ελληνική τραπεζική αγορά, με παράλληλη χρεωστική και πιστωτική λειτουργικότητα  που προσφέρει  ελευθερία επιλογών και  έλεγχο στις  συναλλαγές σου. 

Η ανοιξιάτικη Αθήνα σε περιμένει να την ανακαλύψεις με δεκάδες θεάματα σε θέατρα, κινηματογράφους και μουσικές σκηνές, συναρπαστικές εκθέσεις στα μουσεία, νέα εστιατόρια και bar, νέες τάσεις στο shopping αλλά και ιδέες για ταξίδια με τα τριήμερα και το Πάσχα ενόψει. Πώς μπορούν όλα αυτά να έρθουν ακόμη πιο κοντά σου δίνοντάς σου περισσότερες λύσεις για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου; 

κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα

Σήμερα, ελευθερία σημαίνει περισσότερες επιλογές. Και η νέα κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα μας τις δίνει! Πώς θα ήταν ένας κόσμος με αμέτρητες επιλογές και ελευθερία κινήσεων; Όπως το να μπορείς να έχεις ΜΙΑ κάρτα που σου δίνει την επιλογή να τη χρησιμοποιείς όπως εσύ επιθυμείς, είτε ως χρεωστική είτε ως πιστωτική ελεύθερα! 

Είτε πρόκειται για το εισιτήριο της Οσκαρικής ταινίας της εβδομάδας είτε για ένα δείπνο σε Χρυσοσκουφάτο εστιατόριο για μια ιδιαίτερη στιγμή, όποια κι αν είναι η επόμενη επιθυμία σου, η Εθνική Τράπεζα σου προσφέρει την πρωτοποριακή κάρτα Dual, μια νέα κάρτα που αλλάζει τον τρόπο που κάνεις τις συναλλαγές σου. Μια κάρτα που συνάδει με τη σύγχρονη πελατοκεντρική φιλοσοφία της Εθνικής Τράπεζας. Με προϊόντα, υπηρεσίες και πρωτοποριακές λύσεις ευελιξίας στην καθημερινή διαχείριση των οικονομικών σου, που σου επιτρέπουν να κινείσαι ελεύθερα.

κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα

Η νέα κάρτα Dual είναι η πρώτη κάρτα στην ελληνική τραπεζική αγορά, με παράλληλη χρεωστική και πιστωτική λειτουργικότητα  που προσφέρει  ελευθερία επιλογών και  έλεγχο στις  συναλλαγές σου. Μια κάρτα που μπορείς να χρησιμοποιείς για τις αγορές που χρειάζεσαι, από την πιο μικρή καθημερινή αγορά μέχρι τις πιο ιδιαίτερες επιθυμίες σου. Από το να αγοράσεις τον καφέ σου και να πας στο θέατρο μέχρι να κλείσεις τα εισιτήρια για εκείνο το ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν ή να αποκτήσεις τον καναπέ που λείπει από το σαλόνι σου. 

Και το καλύτερο; Με την ευελιξία της κάρτας Dual , οι επιλογές σου  είναι πολλές . Αγορές, προνόμια, εξοικονόμηση, όλα στα χέρια σου. Απολαμβάνεις αυτόματα τα πλεονεκτήματα του προγράμματος επιβράβευσης Go For More, συμμετέχοντας σε έναν κόσμο ανταμοιβών και προνομίων που θα είναι μαζί σου σε κάθε βήμα. Με το Go For Μore, όσο περισσότερο χρησιμοποιείς την κάρτα Dual τόσο περισσότερους πόντους κερδίζεις! Τους πόντους που συγκεντρώνεις μπορείς να τους εξαργυρώσεις σε € σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου. Επιπλέον, έχεις και δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση. 

Η νέα κάρτα Dual προσφέρεται μόνο από την Εθνική Τράπεζα και ανοίγει νέες προοπτικές και δυνατότητες για εσένα που θέλεις περισσότερη ευελιξία  σήμερα και σε προσκαλεί σε έναν κόσμο όπου οι επιλογές σου όχι μόνο δεν περιορίζονται, αλλά πολλαπλασιάζονται. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Ανακαλύψτε το νέο καινοτόμο προϊόν της Εθνικής Τράπεζας εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περίτεχνα σοκολατένια αβγά και μοσχοβολιστά τσουρέκια για το Πάσχα

Τα πιο φίνα πασχαλινά αβγά της πόλης, που θα συγκινήσουν αισθητικά και γευστικά μεγάλους και μικρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
26/04/2024

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".