Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί οι πολιτιστικοί και αθλητικοί χώροι εν όψει της τραγικής επετείου του δυστυχήματος των Τεμπών

Δείτε ποιοι χώροι δε θα λειτουργήσουν.

Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων, σεβόμενος την επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών, ενημερώνει τους πολίτες ότι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, δε θα λειτουργήσουν οι πολιτιστικοί και οι στεγαζόμενοι αθλητικοί χώροι, ενώ οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, θα κλείσουν στις 11 π.μ.

Συγκεκριμένα, δε θα λειτουργήσουν η Πινακοθήκη, η Τεχνόπολη (πλην της παιδικής χαράς και του Skywalk), το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης "Αγγελική Χατζημιχάλη", το Μουσείο Μαρία Κάλλας, το Ψηφιακό Μουσείο Ακαδημίας Πλάτωνος, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αθήνας, οι Παιδικές Βιβλιοθήκες στον Σταθμό Λαρίσης και στο ΚΑΠΑΨ,  το Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα", το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας", ο Πολυχώρος "Άννα & Μαρία Καλουτά", το Κέντρο Τεχνών, τα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης, τα κολυμβητήρια, τα γυμναστήρια και οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις. Ανοικτές θα παραμείνουν οι παιδικές χαρές και οι ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αθηναίων δεν έχει προγραμματίσει καρναβαλικές εκδηλώσεις για την ημέρα αυτή.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μεγάλες Μέρες Νεμέας: 11+1 εμπειρίες που αξίζει να "μην χάσεις" αυτό το Σαββατοκύριακο!

Οι Μεγάλες Μέρες Νεμέας ξεκινούν "πληθωρικά" καθιστώντας αυτό το Σαββατοκύριακο πιο εκδρομικό από ποτέ. Για αυτό εμείς ετοιμάσαμε την δική σου "λίστα" με όσα αξίζει να κάνεις αν "βρεθείς" στη καρδιά της μεγαλύτερης αμπελουργικής ζώνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
06/09/2025

"Επαναγοητεύοντας τον Κόσμο" το θέμα του 3ο Διεθνούς Συμποσίου για μια Νέα Ελευσίνα

Ένα τριήμερο αναστοχασμού, εμπνευσμένου διαλόγου και οραματικής δράσης έρχεται στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, μαζί με ομιλίες και καλλιτεχνικές δράσεις.

Τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Φεστιβάλ, σινεμά και όσα δεν πρέπει να χάσεις στην πόλη τις επόμενες μέρες.

Τα άχαστα της πόλης για τις επόμενες εβδομάδες

Με τον Σεπτέμβρη να σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν, η πόλη γεμίζει ξανά με πολιτιστικές προτάσεις που αγκαλιάζουν κάθε μορφή τέχνης - από μουσική και θέατρο μέχρι κινηματογράφο και εικαστικά.

Το Greece Race for the Cure επιστρέφει με σύνθημα "Μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού"

Το Greece Race for the Cure® μάς φέρνει για 17η χρονιά κοντά για καλό σκοπό, με έναν αγώνα τρεξίματος 5χλμ κι έναν περπατήματος 2 χλμ.

Ημέρες Καριέρας 2025: Για μία καινούργια αρχή, έλα όπως είσαι!

Οι Ημέρες Καριέρας, το μεγαλύτερο career fair της Ελλάδας, επιστρέφουν ανανεωμένες και πιο interactive από ποτέ, σε νέο venue!