Το ένθετο αθηνόραμα Summer in the city στα περίπτερα!

Ένα τεύχος πιο απαραίτητο από αντηλιακό με SPF 100, η ειδική έκδοση του αθηνοράματος "Summer in the city" κυκλοφορεί στα περίπτερα δωρεάν, μαζί με το εβδομαδιαίο αθηνόραμα.

αθηνόραμα summer in the city

Ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε με ειλικρίνεια τι ψάχνουμε πλέον από τις εξόδους και τις εκδηλώσεις που παρακολουθούμε. Όχι απλώς την ικανοποίηση, το ενδιαφέρον θέαμα ή την κοινωνικοποίηση, αλλά μια εμπειρία που θα ερεθίσει συνολικά τις αισθήσεις μας. Το διαπιστώσαμε πριν από λίγο καιρό και στην παράσταση "Respublika" του Λούκας Τβαρκόβσκι: ξεκίνησε από μια ελεύθερη ξενάγηση στους χώρους δράσης που στήθηκαν στο TerraVibe Park και κατέληξε σε ένα ξέφρενο rave party, όλα μέρη της εξάωρης "κατάστασης". Ήταν θέατρο αυτό που παρακολουθήσαμε; Η απάντηση είναι ένα εμφατικό ναι, μιας και οι φόρμες, τα όρια και οι συμβάσεις είναι για να σπάνε, τόσο στη ζωή όσο και στην τέχνη. 


Γι’ αυτό, το καλοκαίρι που ξεκίνησε ας αφιερωθεί στις εμπειρίες, είτε αυτές μας αλλάξουν τη ζωή είτε, έστω, τη σκέψη. 237 από αυτές έχουμε συγκεντρώσει στις σελίδες της ειδική έκδοσης αθηνόραμα Summer in the city, που κυκλοφορεί μαζί με το αθηνόραμα, και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τις βιώσετε συνδυαστικά, για ακόμα πιο έντονες συγκινήσεις. Και για να μη λύνετε σταυρόλεξα προκειμένου να τα προλάβετε όλα, ορίστε μερικές εύκολες ιδέες: πρώτα σινεμά για k-crime και έπειτα ποτό για την απαραίτητη χαλάρωση σε μία από τις ταράτσες της πόλης· στιβαρές εκθέσεις σύγχρονων καλλιτεχνών και έπειτα θεατρικοί πειραματισμοί· βόλτα με τα παιδιά στον Εθνικό Κήπο και έπειτα brunch σε κρυφό, αυτήν τη φορά, κήπο του κέντρου· βουτιές στις ακτές της Αττικής και έπειτα διάβασμα στην παραλία με τις πιο ενδιαφέρουσες νέες εκδόσεις. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις που θα ανακαλύψετε ξεφυλλίζοντας το τεύχος που ετοιμάσαμε για ένα απολαυστικό θέρος στην Αθήνα· τις υπόλοιπες θα σας αφήσουμε να τις φτιάξετε μόνοι σας!

Καλό, γεμάτο καλοκαίρι!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Η γεύση του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, όπου κι αν βρίσκεστε

Ένα νέο κεφάλαιο off-site εμπειριών υψηλής γαστρονομίας ανοίγει, με την υπογραφή Four Seasons.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/01/2026

Συνεχίζονται οι ανασκαφές και οι αναστηλώσεις στο Δεσποτικό-Τσιμηντήρι

Στόχος των εργασιών που πραγματοποιούνται είναι η παράδοση στο κοινό ενός οργανωμένου επισκέψιμου χώρου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Τι θα δούμε στο φετινό Athens Photo World

Επιστρέφει στην Αθήνα ο διαγωνισμός που θέτει ως στόχο την ανάδειξη του σύγχρονου φωτορεπορτάζ και των δημιουργών του.

Φυσική κληρονομιά με άγρια μανιτάρια και τρούφες στην Αρναία

Μια νέα γαστρονομική ταυτότητα με τίτλο "μανιτάρι Αρναίας" εντάσσεται σταδιακά σε κάρτες μενού και εμπλουτίζει νέα πιάτα στις επιχειρήσεις εστίασης.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο ανασύρει τις μνήμες από το "Εδώ Λιλιπούπολη", σε μια εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο

Μια βραδιά που εντάσσεται στον νέο κύκλο "Ραντεβού στη Σίνα" περιμένει στις 22 Ιανουαρίου τους λάτρεις του ραδιοφώνου και των αρχειακών τεκμηρίων ήχου.

Ένα παλιό εμφιαλωτηρίο κρασιού θα στεγάσει το Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχανών

Προχωρούν τα σχέδια για τη δημιουργία του νέου πολιτιστικού χώρου στην Κρήτη, που θα αναδείξει τα πλούσια ευρήματα του αρχαιολογικού πλούτου της περιοχής.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Via Veneto της Αθήνας

Η ιστορία του μάλλον πιο θρυλικού πεζόδρομου της πόλης, με αφορμή την επέτειο θανάτου του Φωκίωνα Νέγρη