Ο παγκοσμίου φήμης βιολόγος και συγγραφέας Dr. Bruce Lipton για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο καθηγητής μάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι κατανόησης για το πώς οι σκέψεις επηρεάζουν τα κύτταρά μας, τη βιολογία μας και κατ’ επέκταση την ευημερία και την υγεία μας.

Dr. Bruce Lipton

Ο καθηγητής Bruce H. Lipton, Ph.D., διεθνής κυτταρικός βιολόγος βλαστοκυττάρων και συγγραφέας, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, για ένα διήμερο workshop στον Πολυχώρο Dais και μάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι κατανόησης για το πώς οι σκέψεις επηρεάζουν τα κύτταρά μας, τη βιολογία μας και κατ’ επέκταση την ευημερία και την υγεία μας.

Ο Dr. Bruce Lipton με μεγάλη και σημαντική πορεία σε διεθνές επίπεδο, πιστεύει ότι "Οι πεποιθήσεις μας ελέγχουν τα σώματά μας, το νου μας και κατ’ επέκταση τη ζωή μας" και γι αυτό πρόκειται στο διήμερο workshop να εκφράσει και να εξηγήσει απόψεις που οδηγούν σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά στην κατανόηση της ζωής και την αξία της. 

Η Υγεία και η Συμπεριφορά, που κάποτε θεωρούνταν ότι ορίζονταν από τα γονίδια, συνδέονται πλέον με το περιβάλλον και κυρίως με την αντίληψή μας για το περιβάλλον. Η νέα επιστήμη φωτίζει τους μηχανισμούς με τους οποίους η συνείδηση και ο αναπτυξιακός προγραμματισμός, μέχρι την ηλικία των 7 ετών, ελέγχουν τη συμπεριφορά και δημιουργούν τις εμπειρίες της ζωής μας.

Η νέα γνώση του "εαυτού" θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ανακτήσουν τον δημιουργικό έλεγχο της ζωής τους και να εξελιχθούν σε συνδημιουργούς του κόσμου που έρχεται εμβαθύνοντας στις πρωτοποριακές του ιδέες που συνδυάζουν την επιστήμη με την πνευματικότητα.

Τα βιβλία του Dr. Bruce Lipton "Η Βιολογία της Πεποίθησης" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books και "Το φαινόμενο του μήνα του μέλιτος" που θα επανεκδοθεί τον Οκτώβριο από τον ίδιο εκδοτικό οίκο, αποτυπώνουν τα συμπεράσματα των πολυετών ερευνών του ίδιου και άλλων κορυφαίων επιστημόνων οι οποίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι οι πεποιθήσεις μας  καθορίζουν  τόσο την υγεία όσο και την ευημερία μας.  

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περίτεχνα σοκολατένια αβγά και μοσχοβολιστά τσουρέκια για το Πάσχα

Τα πιο φίνα πασχαλινά αβγά της πόλης, που θα συγκινήσουν αισθητικά και γευστικά μεγάλους και μικρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
26/04/2024

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".