Περιφέρεια Αττικής: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Πεδίον του Άρεως

Η Περιφέρεια Αττικής καλεί και φέτος τους πολίτες να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων.

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Περιφέρειας Αττικής

Σε μία ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, δόθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο Πεδίον του Άρεως, το σύνθημα για την έναρξη των φετινών εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Αττικής Ν. Χαρδαλιά.

Το ραντεβού στο οποίο ανταποκρίθηκαν μικροί και μεγάλοι, δόθηκε στο πλάτωμα Οικονομίδη, ενώ μετά τη γιορτινή φωταγώγηση, οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Μπάντα υπό τη Διεύθυνση της Κατερίνας Βαφειάδου και τη Χορωδία της Περιφέρειας Αττικής υπό τη διεύθυνση της Ντέπυς Σακελλαρίου.

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Περιφέρειας Αττικής

Στη συνέχεια ακολούθησε συναυλία με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Δημήτρη Μπάση. Στη σκηνή μαζί του εμφανίστηκε η Kalliope, μία ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, ενώ έπαιξαν οι μουσικοί: Ακορντεόν/Πλήκτρα: Τάσος Αθανασιάς, Μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης, Κλαρίνο: Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Κιθάρα/Φωνή: Μιχάλης Ατσάλης, Τύμπανα: Γιάννης Τσουμπρής, Μπάσο: Σταύρος Καβαλιεράτος.

Αμέσως μετά τη φωταγώγηση του Δέντρου ο κ. Πατούλης μαζί με τον κ. Χαρδαλιά επισκέφθηκαν την υπαίθρια Χριστουγεννιάτικη αγορά που λειτουργεί για άλλη μία χρονιά στο Πεδίον του Άρεως και είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν καλές γιορτές στους εμπόρους και στους καταναλωτές.

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Περιφέρειας Αττικής

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γ. Δημόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Βλάχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Β. Γιαννακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Χ. Αλεξανδράτος, η περιφερειακή σύμβουλος Μ. Κουρή, o εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος τεχνικών έργων Θ. Κατσιγιάννης, ο Διευθυντής Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Χ. Πασβαντίδης, η σύμβουλος άθλησης του Περιφερειάρχη Χ. Γαλανοπούλου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ι. Σελίμης και πλήθος κόσμου.

Επισημαίνεται πως και φέτος η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους πολίτες να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα ξεπεράσουν τις 40, από τις 21 Δεκεμβρίου έως και την 1η Ιανουαρίου, με κεντρικό σύνθημα "Το αστέρι ψάχνω να βρω το φωτεινό" και πολλές δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις, εργαστήρια και καλλιτεχνικούς περιπάτους στο Πεδίον του Άρεως.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περίτεχνα σοκολατένια αβγά και μοσχοβολιστά τσουρέκια για το Πάσχα

Τα πιο φίνα πασχαλινά αβγά της πόλης, που θα συγκινήσουν αισθητικά και γευστικά μεγάλους και μικρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
26/04/2024

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".