Χριστουγεννιάτικο 3ήμερο Bazaar από τα Παιδικά Χωριά SOS

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις χριστουγεννιάτικες αγορές του και να επιλέξει τα δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ τα έσοδα θα βοηθήσουν τα παιδιά που υποστηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα.

Χριστουγεννιάτικο 3ημερο Bazaar

Τα Παιδικά Χωριά SOS μας καλούν να στηρίξουμε το πολύτιμο έργο τους και να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα, επιλέγοντας δώρα για τους αγαπημένους μας στο Εορταστικό 3ήμερο Bazaar στο μετρό του Συντάγματος από Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, μέχρι και την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, 9 π.μ.-9 μ.μ..

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις χριστουγεννιάτικες αγορές του και να επιλέξει τα δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ τα έσοδα θα βοηθήσουν τα παιδιά που υποστηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα. Στο φετινό bazaar, θα βρούμε παιχνίδια, βιβλία και λαχταριστά γλυκίσματα, αλλά και χριστουγεννιάτικα είδη, όπως ξύλινα διακοσμητικά, γούρια για τη νέα χρονιά και μοναδικά στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. 

Παράλληλα, θα ταξιδέψουμε μουσικά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και νότες, αφού θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη gospel χορωδία του πολυβραβευμένου Philipp Weiss, τη Δευτερά 27 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ. και στις 8 μ.μ., ενώ την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ., το γυναικείο χορωδιακό σύνολο chórεs, της Μαρίνας Σάττι, θα μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.  

Τα Παιδικά Χωριά SOS, εκτός από το Εορταστικό Bazaar, μας καλούν να ανακαλύψουμε στο eshop τους και αλλά διακοσμητικά και χρηστικά χριστουγεννιάτικα αντικείμενα, όπως κούπες, σετ αρωματικών χώρου, κεριά και είδη deco.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περίτεχνα σοκολατένια αβγά και μοσχοβολιστά τσουρέκια για το Πάσχα

Τα πιο φίνα πασχαλινά αβγά της πόλης, που θα συγκινήσουν αισθητικά και γευστικά μεγάλους και μικρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
26/04/2024

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".