Το "Πανελλήνιο" και η ζωγραφική γίνονται ένα σε ένα workshop εμπνευσμένο από τα 60’s

Μία ακόμα εβδομάδα προσθέτει το "Πανελλήνιο" στο πλέον πλούσιο portfolio του με θεματικά workshopsτης εποχής.

2023.02.22_Panellinio_Zografiki_se_yfasma_Workshop

Το "Πανελλήνιο", ο πρώτος σταθμός ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης αυτοκινήτων, υπενθυμίζει όμορφες δραστηριότητες της εποχής με εβδομαδιαία workshops στο χώρο του παραδοσιακού καφενείου που φιλοξενεί ο σταθμός στο εσωτερικό του. Αναδημιουργημένο, το "Πανελλήνιο" διατηρεί στοιχεία από την ατμόσφαιρα του 1960 με το αυθεντικό καφενείο, την έκθεση κλασικών αυτοκινήτων ενώ κάθε μήνα ταξιδεύει με ξεχωριστούς τρόπους το κοινό του σήμερα, σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές και ξεχωριστές δεκαετίες. Στην πιο πρόσφατη προσθήκη στο πλέον πλούσιο portfolio του με θεματικά workshops συνεργάστηκε με το κέντρο "Κύκλοι Δημιουργικής Έκφρασης Κοιν.Σ.ΕΠ", διοργανώνοντας στις 8 Φεβρουαρίου ένα workshop με θεματολογία τη "Ζωγραφική σε ύφασμα με μοτίβα ‘60s".

2023.02.22_Panellinio_Zografiki_se_yfasma_Workshop

Κατά την διάρκεια του workshop oι συμμετέχοντες διδάχθηκαν την διαδικασία μεταφοράς σχεδίων σε ύφασμα, τα στάδια της ζωγραφικής διαδικασίας, συμβουλές χρωματολογίας αλλά και tips για έμπνευση και διαφορετικές χρήσεις της τεχνικής. Διατηρώντας το ύφος και το στυλ της μόδας της δεκαετίας, διακοσμήθηκαν υφασμάτινες τσάντες με σχέδια εμπνευσμένα από την δεκαετία του ’60. Τα γεωμετρικά μοτίβα και τα ζωντανά χρώματα της δεκαετίας του 1960, διαχρονικά και ταυτόχρονα επίκαιρα, αποτέλεσαν την απόλυτη πηγή έμπνευσης για να ζωγραφίσουν όλοι οι καλεσμένοι υφασμάτινες τσάντες για κάθε στιγμή της ημέρας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το νέο τεύχος "ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ" των My market, φέρνει τα χρώματα της άνοιξης στις σελίδες του

Το περιοδικό διατίθεται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων My market, αλλά και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 0,40€, που προσφέρονται για καλό σκοπό.

27/03/2023

Τρία νέα μαγαζιά στην πολύχρωμη Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια

Ρούχα για surfers και skaters, vibrators και προχωρημένες κάλτσες με ευφάνταστα quotes, design βιβλία, αφίσες και κάρτες με υπέροχες εικονογραφήσεις. Χαρτογραφούμε και παρουσιάζουμε τρία νέα μαγαζιά στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια και μιλάμε με τους ιδιοκτήτες τους.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Αφιέρωμα στον κουήρ σκηνοθέτη Jurgen Bruning

Κινηματογραφικό αφιέρωμα στο ΛΑΛΑ, συζητήσεις για τη σύγχρονη γυναίκα δημιουργό και ό,τι μπορείτε να δείτε στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 25 έως 31/3.

Μύθοι και αλήθειες για την ισότητα των δύο φύλων στην Ελλάδα, τον σεξισμό και τη γυναικεία ενδυνάμωση που έφερε στην επιφάνεια η ημερίδα "Women Who Dare"

Σκληρές αλήθειες αλλά και τρόπους δράσης έφερε στο προσκήνιο η πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα "Women Who Dare - Η Θέση της Γυναίκας στην Ελλάδα του Σήμερα. Ιδέες και Δράσεις για ένα Καλύτερο Αύριο".

5+ 1 ανοιξιάτικα tips για αποτελεσματική απώλεια βάρους

Κάνε μια στροφή στην ευεξία και φρόντισε το σώμα και το μυαλό σου με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου.

Τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος Θεοχαράκη για παιδιά και ενήλικες

Ολοκαίνουρια εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες με τη σφραγίδα του Ιδρύματος Θεοχαράκη.

"Απλά μαθήματα ενδυματολογίας" με το Βασίλη Ζούλια

Οι λάτρεις της υψηλής ραπτικής έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Βασίλη Ζούλια, σχεδιαστή μόδας και αντιπρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας, στο πλαίσιο της σειράς μαθημάτων του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου.