Το "Πανελλήνιο" και η ζωγραφική γίνονται ένα σε ένα workshop εμπνευσμένο από τα 60’s

Μία ακόμα εβδομάδα προσθέτει το "Πανελλήνιο" στο πλέον πλούσιο portfolio του με θεματικά workshopsτης εποχής.

2023.02.22_Panellinio_Zografiki_se_yfasma_Workshop

Το "Πανελλήνιο", ο πρώτος σταθμός ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης αυτοκινήτων, υπενθυμίζει όμορφες δραστηριότητες της εποχής με εβδομαδιαία workshops στο χώρο του παραδοσιακού καφενείου που φιλοξενεί ο σταθμός στο εσωτερικό του. Αναδημιουργημένο, το "Πανελλήνιο" διατηρεί στοιχεία από την ατμόσφαιρα του 1960 με το αυθεντικό καφενείο, την έκθεση κλασικών αυτοκινήτων ενώ κάθε μήνα ταξιδεύει με ξεχωριστούς τρόπους το κοινό του σήμερα, σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές και ξεχωριστές δεκαετίες. Στην πιο πρόσφατη προσθήκη στο πλέον πλούσιο portfolio του με θεματικά workshops συνεργάστηκε με το κέντρο "Κύκλοι Δημιουργικής Έκφρασης Κοιν.Σ.ΕΠ", διοργανώνοντας στις 8 Φεβρουαρίου ένα workshop με θεματολογία τη "Ζωγραφική σε ύφασμα με μοτίβα ‘60s".

2023.02.22_Panellinio_Zografiki_se_yfasma_Workshop

Κατά την διάρκεια του workshop oι συμμετέχοντες διδάχθηκαν την διαδικασία μεταφοράς σχεδίων σε ύφασμα, τα στάδια της ζωγραφικής διαδικασίας, συμβουλές χρωματολογίας αλλά και tips για έμπνευση και διαφορετικές χρήσεις της τεχνικής. Διατηρώντας το ύφος και το στυλ της μόδας της δεκαετίας, διακοσμήθηκαν υφασμάτινες τσάντες με σχέδια εμπνευσμένα από την δεκαετία του ’60. Τα γεωμετρικά μοτίβα και τα ζωντανά χρώματα της δεκαετίας του 1960, διαχρονικά και ταυτόχρονα επίκαιρα, αποτέλεσαν την απόλυτη πηγή έμπνευσης για να ζωγραφίσουν όλοι οι καλεσμένοι υφασμάτινες τσάντες για κάθε στιγμή της ημέρας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Ξεκινά η δεύτερη φάση του έργου αποκατάστασης στο πρώην βασιλικό κτήμα Τατοΐου

Η υπογραφή της σύμβασης προβλέπει την αποκατάσταση και αξιοποίηση των κτηρίων στο Τατόι που προορίζονται για φιλοξενία, εστίαση και αναψυχή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/02/2024

Το Γαλλικό Ινστιτούτο ετοιμάζει αφιέρωμα στη "Μελίνα Μερκούρη: 30 χρόνια στην αιωνιότητα"

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ταξίδι στη ζωή και το έργο της μέσα από μια συζήτηση μεταξύ των Σπύρου Αρσένη και Γιώργου Αρχιμανδρίτη, συγγραφέων του βιβλίου "Μελίνα". Μία σταρ στην Αμερική" και Γιάννη Ζουμπουλάκη.

"Να μου γελλάς": Ένα διαμέρισμα στην Πλάκα φιλοξενεί τις εξομολογητικές συναντήσεις μιας διαφορετικής λογοτεχνικής παρέας

Από ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο σε μία λέσχη δημιουργικών συναντήσεων, το "Να μου γελλάς" είναι από τα πρότζεκτ που αξίζουν την προσοχή μας, καθώς η εμπνεύστριά του Νικολέττα Λέκκα στοχεύει σε μια ανιδιοτελή συνδιαλλαγή ατόμων με διαφορετικό υπόβαθρο.

Μάρτιος στη Βαμβακού Λακωνίας με θέατρο, μουσική και δραστηριότητες για όλους

Ο Μάρτιος στη Βαμβακού Λακωνίας συνδυάζει μουσική, θέατρο, εικαστικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια, δραστηριότητες STEAM και εικονική πραγματικότητα, χαρταετούς, γαϊτανάκια, μάσκες, σαπουνόφουσκες, χρώματα και χαρτοπόλεμο, messy και clay play.

Απόκριες στις γειτονιές της Αθήνας

Ο Δήμος Αθηναίων φέρνει 80 εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους σε 55 διαφορετικά σημεία στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης.