Παράταση της 9ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο MEC Παιανίας

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των εργαζομένων, εκθετών και επισκεπτών, της προχώρησε στην αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα τρίτης ημέρας της διοργάνωσης.

ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του χώρου της εστίασης, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, πραγματοποιείται από 4 έως 7 Φεβρουαρίου, στο MEC Παιανίας, με παράταση μίας ημέρας λόγω σημερινής αναβολής της εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Διαβάστε Επίσης

"Παρών" στην έκθεση δίνει και φέτος πλήθος παραγωγών καθώς και εκπρόσωποι επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων. Τιμώμενη περιφέρεια στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ δέκα επιχειρήσεις από την Ιταλία έρχονται ως εκθέτες σε ειδικό τομέα, με στόχο την ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των χωρών. Στη διοργάνωση θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων παράλληλες εκδηλώσεις αφιερωμένες σε σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις με το τρίπτυχο "Βιωσιμότητα", "Farm to Table" και "Αυθεντικότητα" να δίνει φέτος τον τόνο σε ένα μοναδικό concept για τα εγχώρια δεδομένα.  Ενημέρωση, τεχνική και γευσιγνωσία χαρακτηρίζουν τις φετινές εκδηλώσεις. 

Διαβάστε Επίσης

Στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων εντάχθηκε για πρώτη χρονιά το Drink & Spirits event, θεωρία και πράξη συναντιούνται στους χώρους της Premium έκθεσης με καλεσμένους που μαγειρεύουν και συζητούν για τις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις ενώ η δημοφιλής εκδήλωση "Μαγειρεύουμε Ελλάδα" και ο οικοδεσπότης σεφ Κώστας Μπουγιούρης, μέσα από τοπικές συνταγές, "ταξιδεύουν" γαστρονομικά τους επισκέπτες της έκθεσης στην ελληνική επικράτεια με κεντρική παρουσιάστρια  την Εύα Παρακεντάκη. Τέλος, η έκθεση περιλαμβάνει και δύο διαφορετικές βραβεύσεις: τα βραβεία ποιότητας και γεύσης των "Athens Fine Food Awards (AFFA) 2023" και την ανακοίνωση της λίστας των 100 καλύτερων εστιατορίων στην Ελλάδα για το 2023, όπως αναδείχθηκαν από το κοινό των Dreaters.

Η έκθεση θα λειτουργήσει κανονικά αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Συζητήσεις με κορυφαίους επιστήμονες στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Μια εκδήλωση με καλεσμένους επιστήμονες από διαφορετικούς τομείς, οι οποίοι έχουν συμβάλει και επηρεάσει την επιστήμη τους παγκοσμίως.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/03/2023

"Λουλούδια και χρώματα": Πασχαλινή εορταγορά στην "Πόρτα Ανοιχτή"

Τα παιδιά, το προσωπικό και οι εθελόντριες της Πόρτας Ανοιχτής προσκαλούν φίλους και γείτονες στην πασχαλινή εορταγορά που επιστρέφει στο δικό της χώρο.

Το νέο τεύχος "ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ" των My market, φέρνει τα χρώματα της άνοιξης στις σελίδες του

Το περιοδικό διατίθεται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων My market, αλλά και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 0,40€, που προσφέρονται για καλό σκοπό.

Τρία νέα μαγαζιά στην πολύχρωμη Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια

Ρούχα για surfers και skaters, vibrators και προχωρημένες κάλτσες με ευφάνταστα quotes, design βιβλία, αφίσες και κάρτες με υπέροχες εικονογραφήσεις. Χαρτογραφούμε και παρουσιάζουμε τρία νέα μαγαζιά στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια και μιλάμε με τους ιδιοκτήτες τους.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Αφιέρωμα στον κουήρ σκηνοθέτη Jurgen Bruning

Κινηματογραφικό αφιέρωμα στο ΛΑΛΑ, συζητήσεις για τη σύγχρονη γυναίκα δημιουργό και ό,τι μπορείτε να δείτε στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 25 έως 31/3.

Μύθοι και αλήθειες για την ισότητα των δύο φύλων στην Ελλάδα, τον σεξισμό και τη γυναικεία ενδυνάμωση που έφερε στην επιφάνεια η ημερίδα "Women Who Dare"

Σκληρές αλήθειες αλλά και τρόπους δράσης έφερε στο προσκήνιο η πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα "Women Who Dare - Η Θέση της Γυναίκας στην Ελλάδα του Σήμερα. Ιδέες και Δράσεις για ένα Καλύτερο Αύριο".

5+ 1 ανοιξιάτικα tips για αποτελεσματική απώλεια βάρους

Κάνε μια στροφή στην ευεξία και φρόντισε το σώμα και το μυαλό σου με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου.