Λίγο πριν το Μουντιάλ, σέντρα για το Athens Football Festival

To πρώτο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ της Αθήνας είναι γεγονός.

Athens Football Festival

Προφανώς και το Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου είναι το αδιαμφισβήτητο ποδοσφαιρικό event της χρονιάς. Μαζί με αυτό όμως παίζει μπάλα τις επόμενες τρεις ημέρες και το Athens Football Festival.

Από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου, το "Romantso" θα φιλοξενήσει μια σειρά από εκθέσεις, καλλιτέχνες, συζητήσεις, ταινίες και παιχνίδια που σκοπό έχουν να φέρουν κοντά τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους fans του αθλήματος. Στόχος του φεστιβάλ είναι να προτείνει μια άλλη ματιά στο πιο δημοφιλές άθλημα στη γη, δημιουργώντας παράλληλα ένα χαρμόσυνο γεγονός - ένα πολιτιστικό Σαββατοκύριακο για να γιορτάσουν όλοι το "beautiful game". 

Μια γιορτή για το ομορφότερο παιχνίδι

Οι άνθρωποι του Athens Football Festival επιθυμούν η εν λόγω εκδήλωση να αποτελέσει σημείο συνάντησης, γνώσης και μοιράσματος αυτού που για άλλους είναι παιχνίδι, για άλλους πάθος, για άλλους έμπνευση και περιστρέφεται ασφαλώς γύρω από μία μπάλα. Καλλιτέχνες, δημιουργοί, φωτογράφοι και κάθε λογής ποδοσφαιρόφιλοι θα είναι εκεί για να προσφέρουν από τη δική τους σκοπιά, ενώ θα υπάρχει μία σειρά από ομιλίες, ταινίες και εκθέσεις που συνδέονται με το σπορ. 

> Διάβασε ακόμη: Κι αν η Μαυρομιχάλη είναι ο επόμενος hot δρόμος των Εξαρχείων;

Συγκεκριμένα, στον εκθεσιακό χώρο θα υπάρχει μια έκθεση από ιστορικά μουντιαλικά άλμπουμ της Panini -τα οποία παραχωρήθηκαν από τον μεγαλύτερο συλλέκτη Panini στην Ελλάδα, τον κ. Ράλλη Μπούρη- άλλη μία με το εξαιρετικό ποδοσφαιρικό φωτογραφικό πρότζεκτ του διακεκριμένου φωτορεπόρτερ, Άρη Μεσσίνη, με τίτλο "Football Everywhere" κ.α., για τα οποία μπορείς να ενημερωθείς στο αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ

Πρόγραμμα Athens Football Festival

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως κατά τη διάρκεια του Athens Football Festival θα πραγματοποιηθούν δύο debates με θεματικές τo "Ποδόσφαιρο και Συμπεριληπτικότητα" στην Αθήνα και το "Παγκόσμιο Κύπελλο με κάθε κόστος", και παρουσίαση του νέου καινοτόμου πρότζεκτ της πόλης, Athens Kallithea FC. 


Info

Opening: Παρασκευή 18/11, 19:00
Σαββατοκύριακο: από τις 14:00. 
Εισιτήριο: €5/ ημέρα

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.

ΥΠΠΟ: Έργα πολιτισμού για την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της Αττικής

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασαν τους βασικούς άξονες για τη μέγιστη αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιφέρειας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο που αλλάζει στο Athens Science Festival 2024

Κάθε μοναδική "Ιστορία Αλλαγής" και ένας επιπλέον λόγος για να εξερευνήσετε το επετειακό Athens Science Festival.

Το Athens Tattoo Convention μάς στιγματίζει για άλλη μια χρονιά

Στο Παλαιό Φάληρο θα διεξαχθεί φέτος το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ tattoo.

"Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;": Η Στέγη Ωνάση μιλά για δράκους, μύθους και αλήθειες

Το επόμενο κεφάλαιο του Society Uncensored έχει θέμα τις ψυχεδελικές ουσίες, τα μανιτάρια και την ψυχική υγεία.