Η άγνωστη ιστορία των "χάρτινων μπικίνι" στο ATOPOS cvc

Ένα υβριδικό συνέδριο από τον φορέα Association of Dress Historians.

ΑΤΟPOS cvc Fashioning the Body for Sport and Leisure

Ο ATOPOS cvc συμμετέχει στo υβριδικό συνέδριο με θέμα "Fashioning the Body for Sport and Leisure” που διοργανώνει ο φορέας Association of Dress Historians και θα διαρκέσει από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτώβρη. Η Μυρσίνη Πήχου, σύμβουλος έρευνας της συλλογής RRRIPP!! του ΑΤΟPOS cvc θα παρουσιάσει την άγνωστη ιστορία των μπικίνι από υφάσματα που μοιάζουν με χαρτί από την δεκαετία του 1960, με αφετηρία παραδείγματα από την συλλογή του ATOPOS cvc.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω ZOOM και δια ζωσης στο Art Workers' Guild, στο Λονδίνο. Η παρουσίαση θα γίνει στα Αγγλικά.

Για πληροφορίες σχετικά με την αγορά εισιτηρίου πατήστε εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα ολόκληρου του συνεδρίου

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

We are hiring

Το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ αναζητά στελέχη Πωλήσεων που ενδιαφέρονται για τη διασκέδαση, τη ψυχαγωγία και τον πολιτισμό.

05/10/2022

Αυτό το φθινόπωρο κάνουμε restart μέσα από τις σελίδες του περιοδικού "ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ"

Το νέο τεύχος του περιοδικού φέρνει έναν αέρα ανανέωσης για τη νέα σεζόν.

"100 χρόνια: Αγαπημένη Μικρά Ασία" στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της Μικρασιατικής Καταστροφής, Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος διοργανώνει τον κύκλο εκδηλώσεων "1922-2022: Παρακαταθήκες και Μνήμες", συνεχίζοντας έτσι το έργο του Octave Merlier, διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου κατά την περίοδο 1925-1961.

Ο νικητής των Βραβείων Λογοτεχνικής Μετάφρασης ΛΕΑ

Το εν λόγω βραβείο απονέμεται στον μεταφραστή, τη μεταφράστρια ή τη μεταφραστική ομάδα που πραγματοποίησε την καλύτερη μετάφραση ή αναμετάφραση λογοτεχνικού έργου.

"Σούπερ Γκρανόλα": Γνωρίστε τις σούπερ-γιαγιάδες της Νάντιας Δρακούλα

Η συγγραφέας παρουσιάζει το βιβλίο της στο πλαίσιο των Αθηναϊκών Διαδρομών που πραγματοποιούνται τον Οκτώβριο από το Athens Culture Net.

World Travel Awards Ευρώπη 2022: ανακοινώθηκαν τα Όσκαρ του τουρισμού και είχαν και ελληνικό ενδιαφέρον

Τα World Travel Awards, ο μεγάλος θεσμός της τουριστικής βιομηχανίας, τίμησε την Περιφέρεια Αττικής αναγνωρίζοντάς την ως κορυφαίο προορισμό αειφόρου τουρισμού.

Όσα διαβάσαμε το καλοκαίρι και κρατάμε και το φθινόπωρο: Οι συντάκτες του αθηνόραματος γράφουν για το βιβλίο που ξεχώρισαν

Από νέες εκδόσεις που συζητήθηκαν μέχρι κλασικά βιβλία γαστρονομίας, επιλέξαμε όσα διαβάσαμε στις διακοπές αλλά προτείνουμε για όλη τη χρονιά.