Στο graphic novel "The Umbrella Academy: Η Σουίτα της Αποκάλυψης" μια οικογένεια υπερηρώων σώζει τον κόσμο

Το βραβευμένο graphic novel στο οποίο βασίστηκε η υπερπαραγωγή του Netflix κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία σε μετάφραση Νίκου Καμπουρόπουλου.

«The Umbrella Academy: Η Σουίτα της Αποκάλυψης»

Σε ιδέα και σενάριο του Gerard Way από το "Doom Patrol" και μέλους των My Chemical Romance, το κόμιξ, στο οποίο βασίστηκε η υπερπαραγωγή του Netflix, έχει εικονογραφηθεί από το βραβευμένο καλλιτέχνη Gabriel Bá ("Two Brothers", "Daytripper") ενώ το χρώμα έβαλε ο βραβευμένος με Eisner καλλιτέχνης Dave Stewart και το αυθεντικό εξώφυλλο της σειράς το σχεδίασε ο πολυβραβευμένος με Eisner James Jean. Σε αυτή την έκδοση, μαζί με τις σύντομες ιστορίες "Mon Dieu!" και "But the Past Ain’t Through With You" θα βρείτε επίσης και ένα εκτενές αφιέρωμα με προσχέδια που παρουσιάζουν έργα των Way, Bá.

Ένα ανεξήγητο παγκόσμιο γεγονός, σαράντα τρία ασυνήθιστα παιδιά γεννήθηκαν ξαφνικά από γυναίκες που δεν είχαν δείξει προηγούμενα σημάδια εγκυμοσύνης. Ο εκατομμυριούχος εφευρέτης Ρέτζιναλντ Χάργκριβς υιοθέτησε επτά από τα παιδιά• όταν ερωτήθηκε γιατί το έκανε αυτό, αποκρίθηκε μόνο: "Για να σώσουν τον κόσμο." Αυτά τα επτά παιδιά αποτελούν την Ακαδημία της Ομπρέλας, μια προβληματική οικογένεια υπερηρώων με παράξενες δυνάμεις. Περίπου μία δεκαετία μετά την πρώτη τους αποστολή η ομάδα διαλύεται, όταν όμως ο Χάργκριβς πεθαίνει απροσδόκητα, τα αδέρφια ξανασμίγουν, πάνω στην ώρα για να σώσουν τον κόσμο ξανά.

To graphic novel "The Umbrella Academy: Η Σουίτα της Αποκάλυψης" βραβεύτηκε με Eisner στην κατηγορία Best Limited Series το 2008 και ήταν υποψήφιο για Βραβείο Eisner την επόμενη χρονιά στην κατηγορία Best Graphic Album για την Deluxe έκδοσή του. Ήταν #1 στη λίστα graphic novels του Amazon το 2008, όπως και στη λίστα με τα 10 καλύτερα graphic novels για νέους της Young Adult Library Service Association (YALSA) το 2009. Ακόμα,  περιλαμβάνει τα τεύχη #1-6 του κόμιξ "The Umbrella Academy".

Σενάριο: Gerard Way
Εικονογράφηση:  Gabriel Bá
Μετάφραση: Νίκος Καμπουρόπουλος
Τίτλος Πρωτοτύπου: The Umbrella Academy: The Apocalypse Suite
Σειρά: The Umbrella Academy
Κατηγορία: Graphic Novel
Διαστάσεις: 16,5 x 24 εκ.
Σελίδες: 192
Τιμή: € 22,20
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
25/04/2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.