Εκδηλώσεις από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος

Όλες οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

κλειδαριθμος

Παρασκευή 20 Μαΐου

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Κωνσταντίνου Μοσχάτου με τίτλο "Ο Λύκος", ο συγγραφέας θα συνομιλήσει live στις 9 μ.μ. στην Εύα Νάτση και στην ομάδα Facebook "Βιβλίο της παρέας".

ο λυκος βιβλιο

Δευτέρα 23 Μαΐου

Στις 7.30 μ.μ. οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος και η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο του Ηλία Κ. Πετρόπουλου με τίτλο "Το μεγάλο ταξίδι των μύθων". Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Έλενα Κόρκα, Επίτιμη Διευθύντρια Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, ο Ιωάννης Κωνσταντάκος, καθηγητής ΕΚΠΑ, η Παρασκευή Κοψιδά-Βρεττού, Διδάκτωρ Φιλολογίας, συγγραφέας-βιβλιοκριτικός και ο ίδιος ο συγγραφέας και καθηγητής, Ηλίας Κ. Πετρόπουλος. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα αναλάβει η δημοσιογράφος και υφυπουργός, Σοφία Βούλτεψη.

το μεγαλο ταξιδι των μυθων

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24) θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι YouΤube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Περισσότερα για την παρουσίαση μπορείτε να δείτε εδώ.

Τετάρτη 25 Μαϊου

Στις 7.30 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος και το Βιβλιοπωλείο Βαταμίδη του βιβλίου του Ηλία Κ. Πετρόπουλου "Το μεγάλο ταξίδι των μύθων" στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης αυτή τη φορά. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης, Μαρία Χρύσα Σταμπουλίδου. Στο φουαγιέ του Θεάτρου, μετά το πέρας της εκδήλωσης θα προσφερθούν ποντιακά εδέσματα από την εταιρεία "Βερμίου Γης" της Ελένης Κυριακίδου-Βασιλειάδου.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το e-evros.gr. Περισσότερα για την παρουσίαση μπορείτε να δείτε εδώ.

Κυριακή 29 Μαΐου

Ο Mr Chem και η παρέα του σας περιμένουν στο "5ο Bobos Arts Festival" στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής από τις 3 έως τις 7 μ.μ. Σε αυτό το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ θα γίνουν θεατρικές και μουσικές παραστάσεις καθώς και πολλά εργαστήρια και δράσεις που στόχο έχουν να εξάψουν τη φαντασία και να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με τις τέχνες. Μουσική, θέατρο, εικαστικά και δημιουργικές δράσεις σε ένα ταξίδι γεμάτο ήχους και χρώματα θα συναρπάσουν τα παιδιά. 

Τα πειράματα του Mr-Chem

Μπορείτε να βρείτε όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια δείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
25/04/2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.