Ξεχωριστές εκδόσεις και μεγάλες προσφορές από τις "Εκδόσεις Καπόν" στο "Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ"

Oι «Εκδόσεις Καπόν» μας προσκαλούν στο "Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ" στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.

Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ

Στις 7 και 8 Μαΐου, ένα γεμάτο διήμερο bazaar βιβλίου από τις "Εκδόσεις Καπόν" και δύο ενδιαφέρουσες συζητήσεις με συγγραφείς βιβλίων μας περιμένουν στο Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ.

Στις 7 Μαΐου, (11.30 π.μ - 12.30 μ.μ), ο Γιάννης Μετζικώφ, συγγραφέας του βιβλίου "Ενδύματα και Διηγήματα" θα μας διηγηθεί ιστορίες για θανατικά, γάμους, γέννες και ξενιτεμό, εμπνευσμένες από την αλλοτινή ζωή στον ελλαδικό χώρο. Την ίδια μέρα, (1 μ.μ -2 μ.μ) ο Κώστας Μ. Σταματόπουλος, συγγραφέας του "1922: πώς φτάσαμε στην Καταστροφή" και οι βραβευμένοι από την Ακαδημία Αθηνών συγγραφείς του έργου "Η προκυμαία της Σμύρνης" Αχιλλέας Χατζηκωνσταντίνου - Γιώργος Πουλημένος θα συζητήσουν μαζί για τους σταθμούς της μικρασιατικής περιπέτειας και τον αφανισμό του μικρασιατικού Ελληνισμού.  Από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα το διήμερο αξίζει να κάνετε ένα πέρασμα για το Bazaar βιβλίου. 

Πλουτάρχου 22   Αθήνα | Τηλ: 210 7241442

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης διάβασε το "Σχετικά με το τίποτα" του Γούντι Άλεν και το βρήκε "μια έκρηξη γενναιοδωρίας"!

Στο "Διάβασα" αυτής της εβδομάδας, ο Ρένος Χαραλαμπίδης μιλά για την δια ζώσης αλλά και λογοτεχνική συνάντησή του με τον Γούντι Άλεν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΑΥΛΟς ΜΕΘΕΝΙΤΗς
16/05/2022

Τιμητική διάκριση για το εξώφυλλο του βιβλίου "Χαμένοι στον Χρόνο" που σχεδίασαν παιδιά

Το εξώφυλλο του "Χαμένοι στον Χρόνο", που εικονογράφησε η εικαστικός και παιδαγωγός Αγγελική Μπόζου, πήρε τιμητική διάκριση στα επετειακά ΕΒΓΕ 22.

Το Μουσείο Μπενάκη διοργανώνει το 8ο Παζάρι Βιβλίου

Το μουσείο στην Πειραιώς 138 φέρνει στους χώρους του ένα μεγάλο εύρος βιβλίων για την ιστορία και τη συλλογή του, ικανοποιώντας τον κάθε βιβλιοφάγο.

Παρουσίαση του μυθιστορήματος του Ντίνου Γιώτη "Club 23,4"

Για το βιβλίο θα συζητήσουν ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Παύλος Μεθενίτης και ο συγγραφέας Μιχάλης Σπέγγος.

Βίβιαν Στεργίου: "Αν είχα γεννηθεί παλιότερα, δε θα κάναμε αυτήν την κουβέντα..."

Η Βίβιαν Στεργίου θεωρείται η συγγραφέας της γενιάς των millenials. Με το δεύτερο βιβλίο της, το "Δέρμα", επιβεβαιώνει αυτή την άποψη, με την πυκνότητα, το βάθος και το χιούμορ των διηγημάτων της.

5 νέα βιβλία από τις εκδόσεις "Κέδρος"

Οι νέες αφίξεις των εκδόσεων "Κέδρος" απευθύνονται σε βιβλιόφιλους όλων των ηλικιών με επιλογές που περιλαμβάνουν από μυθοπλασία μέχρι επιστημονικές μελέτες και ποίηση.

Τα βιβλιοπωλεία "Ευριπίδης" φέρνουν την άνοιξη με ειδικές εκδηλώσεις

Οι εκδηλώσεις των βιβλιοπωλείων "Ευριπίδης" επιστρέφουν τον Μάιο και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.