Ξεχωριστές εκδόσεις και μεγάλες προσφορές από τις "Εκδόσεις Καπόν" στο "Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ"

Oι «Εκδόσεις Καπόν» μας προσκαλούν στο "Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ" στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.

Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ

Στις 7 και 8 Μαΐου, ένα γεμάτο διήμερο bazaar βιβλίου από τις "Εκδόσεις Καπόν" και δύο ενδιαφέρουσες συζητήσεις με συγγραφείς βιβλίων μας περιμένουν στο Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ.

Στις 7 Μαΐου, (11.30 π.μ - 12.30 μ.μ), ο Γιάννης Μετζικώφ, συγγραφέας του βιβλίου "Ενδύματα και Διηγήματα" θα μας διηγηθεί ιστορίες για θανατικά, γάμους, γέννες και ξενιτεμό, εμπνευσμένες από την αλλοτινή ζωή στον ελλαδικό χώρο. Την ίδια μέρα, (1 μ.μ -2 μ.μ) ο Κώστας Μ. Σταματόπουλος, συγγραφέας του "1922: πώς φτάσαμε στην Καταστροφή" και οι βραβευμένοι από την Ακαδημία Αθηνών συγγραφείς του έργου "Η προκυμαία της Σμύρνης" Αχιλλέας Χατζηκωνσταντίνου - Γιώργος Πουλημένος θα συζητήσουν μαζί για τους σταθμούς της μικρασιατικής περιπέτειας και τον αφανισμό του μικρασιατικού Ελληνισμού.  Από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα το διήμερο αξίζει να κάνετε ένα πέρασμα για το Bazaar βιβλίου. 

Πλουτάρχου 22   Αθήνα | Τηλ: 210 7241442

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Γιορτάζουμε την ημέρα των ερωτευμένων "Τετ-α-τετ...μ' ένα βιβλίο!"

Μία βραδιά αποκλειστικά για εργένηδες και εργένισσες που αγαπούν το βιβλίο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/02/2023

24ωρη λειτουργία θερμαινόμενου χώρου στον Δήμο Πειραιά

Στη δομή τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον covid - 19.

Πέθανε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΒΕ Φίλιππος Τσιμπόγλου

Ο θάνατός του πρόεκυψε λίγο πριν την επίσημη λήξη της θητείας του στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Μάριο Ντεσιάτι: Ο νικητής του λογοτεχνικού βραβείου Strega 2022 έρχεται στην Αθήνα

O συγγραφέας του μυθιστορήματος Ασυμβίβαστοι (πρωτ.τίτλος Spartiati), που τιμήθηκε με τη μεγαλύτερη λογοτεχνική διάκριση στην Ιταλία, θα επισκεφθεί την Αθήνα, για να παρουσιάσει το βιβλίο του.

Αναψυκτήρια σε 75 αρχαιολογικούς χώρους ενισχύουν την οικονομία των εμπειριών

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων

Ρεπορτάζ: Τι περιμένουμε στο μέλλον από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης;

Έχοντας αναλάβει τη διαχείριση της ΔΑΚ, η Τεχνόπολη μας εξηγεί το όραμα και τους στόχους για το μέλλον της πρώτης, προκειμένου να συνεχίσει τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της.

Η μικρασιατική μνήμη στα "Αόρατα Δεσμά" του Ευάγγελου Σαχπέρογλου

Το μυθιστόρημα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάττων.