6 μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας με τα πιο φρέσκα sneakers

Κάνουμε μία βόλτα στο Εμπορικό Τρίγωνο της πόλης και διαλέγουμε τα καλύτερα sneakers για την άνοιξη.

Slamdunk

Άνοιξη στην πόλη, καιρός να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα και τα αθλητικά μας παπούτσια, έτοιμοι για βόλτες, αθλητικές δραστηριότητες και εξορμήσεις. Με το street style να κυριαρχεί στις τάσεις, επισκεπτόμαστε 6 μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας -ανάμεσα στις πολυεθνικές αλυσίδες και flagship μαγαζιά μεγάλων αθλητικών brands- που φέρνουν όλα τα νέα και πιο "ψαγμένα" μοντέλα sneakers, για κάθε γούστο και περίσταση. 

Ministry of Concrete
Ministry of Concrete
Ministry of Concrete
Ministry of Concrete

Ministry of Concrete
Από τα πρώτα ανεξάρτητα καταστήματα που έφεραν την sneakers κουλτούρα κοντά με το skateboarding και το lifestyle, η ομάδα του Άλεξ Σεγιέτ "πετάει" από το 2010 μέχρι σήμερα. Στον πεζόδρομο της Αξαρλιάν, το μικρό δρομάκι δίπλα στην Ερμού, οι φίλοι των sneakers και του streetwear, μπορούν να βρουν νέα -πολύ καλά επιλεγμένα- μοντέλα και ρούχα από Nike και Jordan, adidas Skateboarding, Carhartt WIP, Puma, τις  φοβερές ελληνικές κάλτσες Ode to Socks, Lacoste, Vans, Polar, όπως και t-shirts, hoodies και σανίδες από το δικό τους brand, Made of Concrete. Με σήμα τον αρουραίο. 

Αξαρλιάν 5, Αθήνα, Τηλ: 210 3425 255

Phat Soles
Phat Soles I Φωτογραφία: Γιώργος Σφακιανάκης
Phat Soles
Phat Soles I Φωτογραφία: Γιώργος Σφακιανάκης

Phat Soles
Από τις πρώτες sneakers boutiques στην Ελλάδα, συνεχίζει να μας "ταΐζει" με όλα τα νέα μοντέλα και να μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις. Ξεκίνησε με ένα spot στη Γλυφάδα το 2007, ενώ πριν από λίγα χρόνια άνοιξε το δίδυμο "αδερφάκι" στο κέντρο της Αθήνας, σε έναν πολύ προσεγμένο χώρο, στο στενάκι της Ερμού. Στο Phat Soles, θα βρεις τα κατάλληλα sneakers -και πολλά "ψαγμένα" μοντέλα, όπως τα Yeezy του Kanye West- για την καθημερινότητα, έξοδο και αθλητικές δραστηριότητες. Adidas, Air Jordan και Nike, Converse, Mizuno, New Balance, Puma, Reebok, Saucony, ρούχα και αξεσουάρ. 

Κορνάρου 7, Αθήνα, Τηλ: 210 3310 073

Dangerous Minds
Dangerous Minds
Dangerous Minds
Dangerous Minds

Dangerous Minds
Ένα πολύ όμορφο street fashion μαγαζί που έχει εξελιχθεί σε meeting point των φίλων της street κουλτούρας. Βρίσκεται σε ένα ήσυχο σημείο της Πλατείας Μητροπόλεως, πίσω από τον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, μία καλή ευκαιρία να συνδυάσετε αγορές, καφέ και βόλτα. Πολύ καλό curation σε ρούχα, αξεσουάρ και gadgets, φυσικά θα βρεις υπέροχα sneakers για πιο lifestyle και χαλαρές καταστάσεις. Πολλές επιλογές από Vans, με μοντέλα που δεν βρίσκεις αλλού, τα υπέροχα γιαπωνέζικα Suicoke, Veja, Fred Perry, Converse, New Balance, όπως και το δικό τους brand, Dangerous Minds. 

Πλατεία Μητροπόλεως 11, Αθήνα, Τηλ: 210 3315 362

Retro23
Retro23
Retro23
Retro23

Retro23
Στην καρδιά του Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας και της κίνησης, το Retro23 ξεκίνησε από το Ηράκλειο της Κρήτης και έχει επεκταθεί και σε άλλα σημεία της Ελλάδας, μαζί με ένα πολύ δυναμικό online store. Με minimal design και έξυπνη διακόσμηση και φωτισμό, το Retro23 είναι ένα καθαρόαιμo καταστήματα sneakers, μία cool μίξη από street, running, basketball (όλοι καταλαβαίνουμε που παραπέμπει το 23…) και lifestyle, με όλα τα τελευταία μοντέλα από adidas, Converse, Fila, Nike και Jordan, Puma, Reebok, Saucony, Vans, ρούχα και αξεσουάρ.

Αγίας Ειρήνης 5, Αθήνα, Τηλ: 210 3213 900

Color Skates
Color Skates
Color Skates
Μία από τις φοβερές βιτρίνες του Color Skates

Color Skates
Από τα εμβληματικά skate shops της Αθήνας, άντεξαν στον χρόνο και τις μόδες που έρχονται και φεύγουν. Από τα πρώτα μαγαζιά που άνοιξαν και στην οδό Πρωτογένους, πριν γίνει ένας από τους πιο hip δρόμους στου Ψυρρή. Οι φίλοι του skate θα καλυφθούν απόλυτα με όλες τις φρέσκες σανίδες, παρελκόμενα και ρούχα, μαζί με τα τελευταία μοντέλα sneakers από Nike SB, Vans και adidas Skateboarding, πραγματικά άπειρες επιλογές. Οι βιτρίνες του Color που αλλάζουν ανά καιρούς, πάντα εμπνευσμέες, σαν μικρά έργα τέχνης. Κατεβείτε άφοβα στο υπόγειο μαγαζί της Πρωτογένους, οι άνθρωποί του θα σας βοηθήσουν να βρείτε ό,τι θέλετε. 

Πρωτογένους 5, Ψυρρή, Τηλ: 210 3317 119

Slamdunk
Slamdunk
Slamdunk
Slamdunk

Slamdunk
Στο Slamdunk μεταφερόμαστε στον κόσμο του μπάσκετ, του NBA και των performance sneakers, χωρίς να λείπουν τα καλά επιλεγμένα lifestyle κομμάτια. Εντυπωσιάζεσαι από τη διαμόρφωση και διακόσμηση του καταστήματος, σαν να πατάς πάνω σε παρκέ γηπέδου μπάσκετ, νέον φώτα και ένα φοβερό ταμπλό μπάσκετ να μας βάζουν "στο παιχνίδι", τρεις όροφοι που καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού sneakerhead. Nike, Jordan, adidas Performance, New Era, Under Armour, Puma, Reebok, μπάλες Molten και Spalding, ακόμα και συλλεκτικές κάρτες Panini. Φυσικά, τα πάντα γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όλους τους μεγάλους άσους του NBA.  

Ερμού & Φωκίωνος 37, Αθήνα, Τηλ: 281 180 8888

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".