Φραν Λίμποβιτς στη Στέγη: διαδικτυακή προβολή της συζήτησης

Όσοι δεν πρόλαβαν εισιτήρια για τη δια ζώσης συνάντηση μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μέσω live streaming.

Λίμποβιτς

Λόγω υπερβολικής ζήτησης εισιτηρίων, η Στέγη θα προβάλλει την επίσκεψη της Φραν Λίμποβιτς στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης και διαδικτυακά, μέσω live streaming. Η συγγραφέας θα παρευρεθεί στην πόλη για δύο προγραμματισμένες συναντήσεις, στις 14 και 15 Μαρτίου. Την δεύτερη μέρα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά από το διαδίκτυο την πολυαναμενόμενη συζήτηση που η συγγραφέας θα κάνει με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά και στην ελληνική νοηματική γλώσσα 

Εισιτήριο ζωντανής μετάδοσης: 8 €

Γραμμή αγοράς εισιτηρίων: 2111981784
Γραμμή εισιτηρίων Φίλων της Στέγης: 2130178200
Γραμμή εισιτηρίων ΑμεΑ: 2130178036 και infotickets@onassis.org

Η προπώληση είναι διαθέσιμη από σήμερα και κλείνει στις 15/03 (7.30). Το live streaming θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. . Με το εισιτήριο ψηφιακής παρακολούθησης μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση διαδικτυακά (είτε σε ζωντανή μετάδοση είτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή κατά παραγγελία) για τρεις φορές συνολικά, μέχρι τις 30/03.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όταν η Αθήνα αποθέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Μεγάλος νικητής του πρώτου Hellenic Championship ATP 250 ο Σέρβος μύθος του τένις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
09/11/2025

Γεύση Πάρου με δωρεάν είσοδο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η Πάρος "κατεβαίνει" στο κέντρο της Αθήνας για ένα μοναδικό διήμερο αφιερωμένο στη γεύση, την ιστορία και την παράδοση του νησιού.

Για πρώτη φορά, οι αλάνες του Πειραιά ζωντανεύουν ξανά

Μια υπέροχη πρωτοβουλία με δωρεάν είσοδο ζωντανεύει στις πιο ανέμελες χωροταξικές συνθήκες του Μεγάλου Λιμανιού.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Σαββατιάτικο ραντεβού στο ΕΜΣΤ

Νέες εκθέσεις στο μουσείο της Συγγρού, αφιέρωμα σε έναν ιστορικό φωτογράφο και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 8 έως 14/11.

Κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την Ελληνική Εταιρεία Παθολογικής Ανατομικής

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παθολογικής Ανατομικής, στις 12 Νοεμβρίου 2025, η Ελληνική Εταιρεία Παθολογικής Ανατομικής έρχεται, για μια ακόμη φορά, να σας θυμίσει τον επιστήμονα / γιατρό που βρίσκεται πίσω από κάθε ιστολογική διάγνωση: τον Παθολογοανατόμο.

Τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Οι πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για σινεμά, θέατρο, μουσική, δραστηριότητες και σπορ, φαγητό και ποτό στην πόλη, το ΣΚ.