Την άνοιξη του 2024 αναμένεται να λειτουργήσει το νέο Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο

Μια νέα ιδιωτική επένδυση ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στον Πειραιά από την Hilton σε συνεργασία με τον όμιλο SCD LTD.

Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο

Το νέο Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο είναι μια ιδιωτική επένδυση ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, σε ένα από τα πλέον παραδοσιακά ξενοδοχεία του Πειραιά το Μιστράλ, το οποίο θα ανακαινιστεί πλήρως και από την άνοιξη του 2024 αναμένεται να λειτουργεί ως Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο. Η φιλόδοξη επένδυση θα συμβάλλει στον σχεδιασμό για την τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά και την αξιοποίηση της κρουαζιέρας. 

Ο Δημάρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιλογή του Πειραιά από την Hilton σε συνεργασία με τον όμιλο SCD LTD, "προκειμένου να ανοίξει ένα σύγχρονο, πολυτελές αστικό ξενοδοχείο, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Πειραιά, στην Καστέλλα. Μάλιστα,  την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκα  με το διευθυντή και μέτοχο της SCD Group LTD κ. Θεόδωρο Δουζόγλου, ο οποίος και με ενημέρωσε για τη σημαντική αυτή επένδυση. Προφανώς στην επιλογή αυτή συνέβαλε καταλυτικά το γεγονός ότι ο Πειραιάς βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος και  προοδεύει μέρα με τη μέρα, τόσο με  τα εμβληματικά έργα που ολοκληρώνονται το επόμενο διάστημα, όσο και με επενδύσεις που φέρνουν νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες στην πόλη μας. Είναι μια ιδιαιτέρως θετική εξέλιξη με πολλαπλά οφέλη για την πόλη, ενώ θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας."

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Zuccherino: Το νέο must-visit gelato spot στην καρδιά της Αθήνας

Η Αθήνα μόλις απέκτησε έναν νέο γευστικό προορισμό για τους λάτρεις του παγωτού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/09/2025

Πού θα ταξιδέψουμε με την "Ατραπό" ως το τέλος του 2025;

Η ομάδα που διοργανώνει πεζοπορικές περιηγήσεις θα μας "πάει" από Σαλαμίνα και Μεσολόγγι μέχρι Δυτικό Όλυμπο, Γκιώνα, Αρκαδία κ.ά.

Τι θα κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα

Γαστρονομία, συναυλίες και όλα όσα σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα στην πόλη.

Τελικά, τι μας έμεινε απο τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές;

Πήγαμε σε δεκάδες διαφορετικά μέρη, επιμείναμε Κυκλάδες ή Κρήτη (πάντα με συνταγή!), ανεβήκαμε στα βουνά, μείναμε στο Παγκράτι, δοκιμάσαμε πρωτόγνωρες εμπειρίες και καταλήξαμε στο τι κρατάμε και τί όχι από το φετινό ελληνικό θέρος.

Τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Φεστιβάλ, Ημέρες Καριέρας και όσα δεν πρέπει να χάσεις στην πόλη τις επόμενες μέρες.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Χορταστικό Athens Beer Weekend στην Κυψέλη

Δύο must φεστιβάλ για το ΣΚ και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 14 έως 20/9.

Καλή η 24ωρη λειτουργία στα ΜΜΜ, αλλά μήπως να δούμε πρώτα κι αυτά;

Μπορούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας να λειτουργούν 24 ώρες όταν ακόμη υπάρχουν μερικά ακόμη θεματάκια προς βελτίωση; Μία ματιά στα πιο συνηθισμένα και καθημερινά εξ' αυτών από την οπτική του επιβάτη.