Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015»

Γ.Αποστολάκης, Β. Δρίσκας, Ντ. Νικολάου, Εβ. Παπαχαραλάμπους: 4 αγαπημένοι σεφ που εκφράζουν την γευστική άνοιξη των καναλιών, έρχονται στο πιο καταξιωμένο γευστικό χάπενινγκ της Αθήνας. Κλείστε θέσεις στα μαθήματά τους τώρα!

Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015»

Γιάννης Αποστολάκης, Βαγγέλης Δρίσκας, Ντίνα Νικολάου, Εβίτα Παπαχαραλάμπους: 4 αγαπημένοι και δημοφιλείς σεφ, 4 τηλεοπτικές περσόνες που εκφράζουν την γευστική άνοιξη των καναλιών, έρχονται στο πιο καταξιωμένο γευστικό χάπενινγκ της Αθήνας. Κλείστε θέσεις στα μαθήματά τους τώρα!

Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015» - εικόνα 1

Ξεκινάμε αλφαβητικά από τον Γιάννη Αποστολάκη που τον βλέπουμε να μαγειρεύει με το άνετο cool ύφος του στο «Join Us»/ ΣΚΑΪ. Ο δημοφιλής σεφ που τον πρωτογνωρίσαμε στο Masterchef επιστρέφει μαζί μας στην πατρίδα του την Κρήτη(κατάγεται από το Ρέθυμνο) και διαλέγει μας δείξει(Κυριακή 10/05, ώρα 19:30), μια απ τις πιο ξεχωριστές και νόστιμες πλευρές της κουζίνας της. «Σπέσιαλ Κρητική Κουζίνα με Θαλασσινά» λοιπόν , και ο Γιάννης θα μας δείξει σουπιές με τα μάραθα και το μελάνι τους μαζί με σταμναγκάθι , σπανάκι, και σέσκουλα, και το εμβληματικό ψάρι με μπάμιες που το ανανεώνει με θυμάρι και σάλτσα ψητής τομάτας.

Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015» - εικόνα 2

Ο χαμογελαστός Βαγγέλης Δρίσκας που την ωραία μαγειρική του την χαιρόμαστε στον ΣΚΑΪ για 4η συνεχόμενη χρονιά στις «Γεύσεις στη Φύση», γνωστός και από την ταξιδιωτική του εκπομπή γαστρονομίας «1000 Μίλια Γεύσεις», είναι συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής με διεθνή βραβεία. Ο Βαγγέλης Δρίσκας παίρνει ωραίους μεζέδες που συνοδεύουν το ούζο και το τσίπουρο και τους δίνει προκλητική εκσυγχρονισμένη μορφή. Τυροκροκέτες παναρισμένες με ψίχουλα Panko & ζελέ τσίπουρου, «Χοιρινό ποπκόρν» με πράσινο μπούκοβο και υγρό καπνό (μια παραλλαγή της χοιρινής τηγανιάς), ψάρι μαριναρισμένο, καπνιστό σε 5 λεπτά με πουρέ φασολιών και σκόνη από φύκια.
Ο μεζές διαπρέπει στον 21ο αιώνα! (Παρασκευή 08/05, ώρα 17:00)

Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015» - εικόνα 3

Πως γίνεται η σωστή σάλτσα καρμπονάρας; Πως πετυχαίνεις ομελέτα αφράτη σαν σουφλέ η λεπτή σαν δαντέλα; Πως γίνεται εύκολα τραγανή η πέτσα του κοτόπουλου; Ποιο είναι το κόλπο για τέλειες τηγανητές πατάτες; Με ποιο τρόπο δίνεις άρωμα καπνιστού στο φαγητό χωρίς να το καπνίσεις; Η σικάτη Ντίνα Νικολάου («Ένα τραπέζι Ελλάδα»/ ΣΚΑΙ), θα μας μάθει «Τα πιο έξυπνα κόλπα για Πρωτάρηδες της μαγειρικής» (Παρασκευή 08/05, ώρα 17:00),βγαλμένα από το πρόσφατο εξαιρετικό βιβλίο της «Μόνος στην Κουζίνα».

Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015» - εικόνα 4

Η Εβίτα Παπαχαραλάμπους φτιάχνει γλυκά, τρελαίνεται για αλμυρά και την απολαμβάνουμε στα μαγειρικά επεισόδια του «Joy, its inside you»/Mega. Έχει βαλθεί να μας μάθει να φτιάχνουμε τάρτες με απίστευτες, απίθανες γεύσεις ανάμεσα στο αλμυρό γλυκό και το γλυκό (Σάββατο 09/05, ώρα 17:00).Τάρτες με ντομάτα και φράουλα, με σύκο και μετσοβόνε, με αγκινάρες και ανθότυρο που θα ενθουσιάσουν και θα σας γοητεύσουν.

Κλείστε θέσεις στο http://www.elladagiortigefseis.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας: Παράταση της ανοιχτής πρόσκλησης σε νέους δημιουργούς

Το θέατρο Γκράβας ανοίγει τις πόρτες του σε νέους δημιουργούς και διοργανώνει ένα δεκαήμερο εκδηλώσεων με στόχο την ανάδειξη της νεανικής δημιουργικότητας και τηςελεύθερης έκφρασης.

Δεν είχα πού να γράψω: Από την Ντέμπορα Λίβι και το ΚΠΙΣΝ στην Μπανγκόκ

H συγγραφέας Ντέμπορα Λίβι βρέθηκε για μια ομιλία στο Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος", κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ WOW.

This is Athens City Festival 2024: Περισσότερες από 250 εκδηλώσεις στο μεγάλο ανοιξιάτικο φεστιβάλ

Οι περισσότερες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από την Μ. Τετάρτη 1η Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαΐου, είναι εμπνευσμένες από την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας, μέσα στο Α’ τετράμηνο του 2024, έχουν πραγματοποιηθεί 2.738 έλεγχοι σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος έναντι 2.506, το 2023.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Πασχαλινές περιηγήσεις σε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα

Όσα ετοιμάζει το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, έναρξη για το This is Athens City Festival και ό,τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 27/4 έως 3/5.

Τι έρχεται τον Μάιο στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων περιμένει τους επισκέπτες κάθε ηλικίας, με εικαστικά εργαστήρια και εκθέσεις, ενώ εγκαινιάζεται η συνεργασία του Μουσείου με το Ωδείο Αθηνών.