Junkies του βινυλίου ενωθείτε!

Το τριήμερο παζάρι «Vinyl Is Back» επιστρέφει στην Τεχνόπολη από τις 31/10 έως τις 2/11 με πολλά happenings και ασφαλώς, χιλιάδες λαχταριστά, μαύρα, στρογγυλά αντικείμενα.

Junkies του βινυλίου ενωθείτε!

Το τριήμερο παζάρι «Vinyl Is Back» επιστρέφει στην Τεχνόπολη από τις 31/10 έως τις 2/11 με πολλά happenings και ασφαλώς, χιλιάδες λαχταριστά, μαύρα, στρογγυλά αντικείμενα.

Junkies του βινυλίου ενωθείτε! - εικόνα 1

Επιστρέφει το παζάρι Vinyl Is Back, το οποίο διοργανώνεται για τέταρτη φορά στο κτίριο Μηχανουργείο της Τεχνόπολης με ιδιώτες, συλλέκτες και καταστήματα δίσκων ν’ απλώνουν την πραμάτεια τους σε δεκάδες πάγκους, έτοιμους να σβήσουν τη δίψα των αθεράπευτων παλιών και νέων εραστών του βινυλίου. Εκτός ασφαλώς από δίσκους, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν μηχανήματα αναπαραγωγής δίσκων, είδη αποθήκευσης, αξεσουάρ, έπιπλα-βάσεις για ηχοσυστήματα, μουσικές αφίσες, t-shirts και μουσικά βιβλία. Εκτός όμως από το αυστηρά μεταπρατικό κομμάτι της έκθεσης οργανώνονται και άλλες δράσεις οι οποίες θα δώσουν στο Vinyl is Back τη διάσταση ενός πραγματικού happening για τους λάτρεις της μουσικής. Ενδεικτικά θα παρακολουθήσουμε ταχυδακτυλουργικά κόλπα στα πικάπ από τους Breaktablists, θα δούμε την έκθεση φωτογραφίας «ΜΕΡΕΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ» του καλλιτεχνικού σχολείου «Ash In Art», θα είμαστε παρόντες στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Αλεξίου «Βινύλιο, τα καλύτερά μας χρόνια» (εκδόσεις Φαρφουλάς) και θα κυνηγήσουμε ένα από τα σπάνια διαμάντια που θα κρύβονται μέσα στα 80 mystery bags (€10), τις μαύρες σφραγισμένες σακούλες που θα περιλαμβάνουν πέντε δίσκους… Καλό digging!

Η είσοδος στο Vinyl Is Back είναι ελεύθερη.

Ώρες και ημέρες λειτουργίας
Παρασκευή 31 Οκτωβρίου : 5 - 9 μ.μ.
Σάββατο 1 Νοεμβρίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ.
Κυριακή 2 Νοεμβρίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περίτεχνα σοκολατένια αβγά και μοσχοβολιστά τσουρέκια για το Πάσχα

Τα πιο φίνα πασχαλινά αβγά της πόλης, που θα συγκινήσουν αισθητικά και γευστικά μεγάλους και μικρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
26/04/2024

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".