Οι καλλιτέχνες του δρόμου ξαναβγαίνουν στην πόλη τον Σεπτέμβρη

Είναι κι αυτή από τις ευχάριστες πινελιές του αθηναϊκού Σεπτέμβρη. Το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου επιστρέφει για έκτη φορά στις 12-15/9 στην καρδιά της πόλης.

Οι καλλιτέχνες του δρόμου ξαναβγαίνουν στην πόλη τον Σεπτέμβρη

Είναι κι αυτή από τις ευχάριστες πινελιές του αθηναϊκού Σεπτέμβρη. Εκεί που τριγυρνάς στην πόλη, χαμένος ξανά στις έγνοιες της καθημερινότητας, να τοι μπροστά σου τσιρκολάνοι, θεατρίνοι, μίμοι και ζογκλέρ να σε παρακινούν να κοντοσταθείς και να παραδοθείς για λίγο στη γοητεία του αναπάντεχου. Για όλα φταίει φυσικά το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου που επιστρέφει για έκτη φορά στις 12-15/9 σε δημοφιλή σημεία του κέντρου (στην οδό Ερμού, στην πλατεία Μοναστηρακίου, στο Θησείο, στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στη συμβολή Ερμού και Ασωμάτων καθώς και στο χώρο μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην Ακαδημίας). Το πρόγραμμα δεν έχει κλείσει ακόμα για να σας δώσουμε τα ντεσού, αφού το κάλεσμα για συμμετοχή πήρε μόλις παράταση μέχρι τις 25/8 (οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να απευθυνθείτε στα 2109855699, 2108211855 και info@istfest.gr). Μιλώντας όμως με τους ανθρώπους της ομάδας Helix που διοργανώνει το φεστιβάλ, μάθαμε ότι το παρών θα δώσει μεταξύ άλλων μια πολυεθνική ομάδα Βαλκάνιων εφήβων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με μια παράσταση που θα έχει ως αφετηρία το θέατρο του δρόμου και το τσίρκο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περίτεχνα σοκολατένια αβγά και μοσχοβολιστά τσουρέκια για το Πάσχα

Τα πιο φίνα πασχαλινά αβγά της πόλης, που θα συγκινήσουν αισθητικά και γευστικά μεγάλους και μικρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
26/04/2024

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".