Η Άννα Βίσση στο ΟΑΚΑ, για μία από τις συναυλίες της χρονιάς

Μετά τα sold out στο Καλλιμάρμαρο και τις εμφανίσεις στο Hotel Ερμού, το ΟΑΚΑ υποδέχεται την απόλυτη Ελληνίδα σταρ σε μια μοναδική συναυλία, τον Σεπτέμβριο.

Άννα Βίσση

Η ελληνική μουσική σκηνή ετοιμάζεται για ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα των τελευταίων ετών, καθώς η Άννα Βίσση ανακοίνωσε επίσημα τη μεγάλη της συναυλία στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ένα live που ήδη χαρακτηρίζεται ιστορικό, με χιλιάδες θαυμαστές να περιμένουν με ανυπομονησία.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2026 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Αθήνα (ΟΑΚΑ).  Δε θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων, καθώς τα εισιτήρια θα διατεθούν απευθείας προς πώληση στο κοινό πολύ σύντομα.

Το promo βίντεο κυκλοφόρησε μέσω Instagram με την Βίσση να στέκεται στο κέντρο του ΟΑΚΑ ενώ παράλληλα παίζουν εναλασσόμενες εικόνες της ίδιας με σκηνές από τις προηγούμενες συναυλίες της. Το βίντεο κλείνει με τη φράση "Άννα - ΟΑΚΑ" και την ημερομηνία της συναυλίας.

Η ανακοίνωση είχε γίνει από την ίδια τη Βίσση κατά τη διάρκεια των τελευταίων της live στο Hotel Ερμού, από το οποίο μάλιστα αποχώρησε, κλείνοντας έτσι έναν δεκαετή κύκλο εμφανίσεων. 

Η αποχώρησή της από το Hotel Ερμού ήρθε με την ανακοίνωση του νέου κεφαλαίου που ανοίγεται στην καριέρα της, αφού μαζί με την κουμπάρα της Δήμητρα Κούστα δημιούργησαν τη δισκογραφική εταιρεία Vission Music, με σκοπό να προβάλλει στο συνολικό της καλλιτεχνικό όραμα.

Μαζί της στο ΟΑΚΑ δε θα είναι ο κιθαρίστας της Κάρλος Πέρεζ. Μετά από 11 χρόνια μουσικής πορείας ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους με story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η ανάρτησή του έγραφε: "Μετά από 11 γεμάτα χρόνια, η συνεργασία μου με την Άννα Βίσση τελειώνει εδώ. Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας! Πήρα πάρα πολύ αγάπη όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζω και εγώ με τη σειρά μου, πάνω από τη σκηνή, να κατάφερα να δώσω άλλη τόση! Δε θεωρώ και δε θεωρούσα ποτέ τίποτα δεδομένο, ούτε στη "δουλειά" ούτε στη ζωή. Δεν έχω καλύτερο από το να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και να βάζω τα δυνατά μου για να την κάνω να λάμψει. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι μέσα από την καρδιά μου! Θα τα πούμε πάλι κάπου, κάποια στιγμή, σε μια επόμενη σκηνή!". 

Η συναυλία που θα γίνει στο ΟΑΚΑ δεν θα είναι απλώς ένα live. Μετά τα sold out στο Καλλιμάρμαρο και την τεράστια προσέλευση κόσμου στο Hotel Ερμού, όλα δείχνουν ότι το ΟΑΚΑ θα υπερχειλίσει, με τη βραδιά να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ελληνική μουσική.

Σύντομα έρχονται περισσότερες πληροφορίες...

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Είναι το σχήμα Άντζελας - ΛεΠά, το καλύτερο μπουζούκι που έχουμε;

Φωτιά στα Σαββατόβραδα επάνω σε χαλιά, σε μαγικά χαλιά σε μια χαρακτηριστική απεικόνιση της λαϊκής χρυσής εποχής των μπουζουκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΤΕΛΛΑ ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ
11/03/2026

Chloé Robinson και Madam X σε ένα εκρηκτικό club night

Οι δύο DJs ξεκίνησαν την πορεία τους όταν ακόμα η dubstep και το UK bass κίνημα κυριαρχούνταν από ανδρικά lineups.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τα σπάει με το "Αχ Καρδιά Μου"

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μοιράζεται με το κοινό ένα δυνατό remix της επιτυχίας του με τίτλο "Αχ Καρδιά Μου".

Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες;

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου μας απογειώνουν με λατρεμένα τραγούδια παιδικών και χορευτική party διάθεση μέχρι το πρωί.

Needless Clubnight στο Ρομάντσο με εκλεκτούς εγχώριους DJs

Το disco, house, electro και indie-dance party επιστρέφει στο Ρομάντσο στις 20 Φεβρουαρίου για ένα αξέχαστο club night party.

Άχαστη techno βραδιά στο Universe Multivenue, με την 'ιέρεια' Sama Abdulhadi

Αποψε, Σάββατο 14/02, η Sama’ παρουσιάζει ένα extended set που υπόσχεται ένταση, βάθος και μια ολοκληρωμένη αφηγηματική εμπειρία στο dancefloor.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν η Αθήνα απολάμβανε "ανδρικό στριπτίζ στο Ρεξ"

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.