Το "Studio 54" έρχεται στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου.

Athenee

Ένα one night only event θα φέρει το μύθο του νεοϋορκέζικου "Studio 54" στην Αθήνα, με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο να αναλαμβάνει τα decks, αλλά και την ατμόσφαιρα του "Athenee" το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου. Mε Disco Chic dress code και 12ιντσα βινύλια να θέτουν το mood, το κομψό spot της οδού Βουκουρεστίου θα μας μεταφέρει στη μαγική εποχή που το θρυλικό κλαμπ των Ian Schrager και Steve Rubell μεταμορφωνόταν σε ομφαλό της Νέας Υόρκης, και μόδα, τέχνες, ποπ κουλτούρα και nightlife δονούνταν στους ρυθμούς του. Κρατήσεις για Dinner & Bottle Service στο 2103251430.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα nice n easy παίζουν "Lyra"

Το καινούργιο μέλος της gourmet & bio healthy οικογένειας είναι ένα σύγχρονης αντίληψης ελληνικό εστιατόριο στην Πλάκα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
13/05/2022

Νέο "Mama Tierra" στην Ακρόπολη

Το δημοφιλές χορτοφαγικό resto της οδού Ακαδημίας απέκτησε street αδερφάκι.

Το "Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου" κολυμπάει νόστιμα στη Μητροπόλεως

Χαλαρή αλλά προσεγμένη ψαροφαγία με τη σφραγίδα του Γιώργου Παπαϊωάννου και πρώτο τραπέζι-πίστα σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του αθηναϊκού κέντρου.

6 φρέσκα γευστικά σενάρια στην πόλη

Παρά τις δυσκολίες της προηγούμενης περιόδου, νέες αφίξεις νοστιμίζουν την αθηναϊκή άνοιξη από το κέντρο ως τα προάστια.

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στο "Posidonio"

Μια από τις πιο δημοφιλείς σύγχρονές λαϊκές φωνές, ο Πάνος Κιάμος, επιστρέφει δυναμικά στο "Posidonio" με ένα φρέσκο και ανεβαστικό πρόγραμμα.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου έρχεται στον Σταυρό του Νότου με τη νέα της δισκογραφική δουλειά στις αποσκευές της

Παράλληλα με την συναυλία θα εκτίθενται τα εικαστικά έργα που κοσμούν τα "Άδεια ρούχα". Τα έσοδα θα διατεθούν στην πολιτική αγωγή για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.